GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Πότε θα μετακινηθεί το περίπτερο στην Δημοκρίτου; Κινδυνεύουν μαθητές και περαστικοί

Σύμφωνα με παράπονα γονιών που τα παιδιά τους πηγαίνουν στο σχολείο το περίπτερο που βρίσκεται στον συγκεκριμένο χώρο καλύπτει όλο το ...


Σύμφωνα με παράπονα γονιών που τα παιδιά τους πηγαίνουν στο σχολείο το περίπτερο που βρίσκεται στον συγκεκριμένο χώρο καλύπτει όλο το πεζοδρόμιο με αποτέλεσμα οι μαθητές να είναι αναγκασμένοι να κατεβαίνουν στο οδόστρωμα με κίνδυνο να παρασυρθούν από τα διερχόμενα αυτοκίνητα και βαριά οχήματα.

Σύμφωνα με την έρευνα μας από εκείνο το σημείο καθημερινά περνούν 510 μαθητές 70 καθηγητές και το απόγευμα άλλοι 300 μαθητές στο νυχτερινό σχολείο. Σύνολο 880 μαθητές και καθηγητές ξέχωρα οι διερχόμενοι πολίτες. Τέλος σύμφωνα με το ρεπορτάζ υπάρχει απόφαση δημοτικού συμβουλίου το εν λόγο περίπτερο να μετακινηθεί σε σημείο που να μην κινδυνεύουν μαθητές και πολίτες αλλά αυτή η απόφαση μετά από 8 ολόκληρα χρόνια δεν υλοποιήθηκε.

Να σημειώσουμε ότι οι καταγγέλλοντες δεν έχουν τίποτα με τον ιδιοκτήτη του περιπτέρου αντίθετα μάλιστα που τα παιδιά τους εξυπηρετούνται όμως είναι αδύνατο να συνεχιστεί η λειτουργία του γιατί καταλαμβάνει ολόκληρο το πεζοδρόμιο.

Τελικό συμπέρασμα. Η προηγούμενη διοίκηση του δήμου δεν υλοποίησε για τρία ολόκληρα χρόνια την απόφαση της.

Η δε σημερινή που είναι πέντε ολόκληρα χρόνια στην διοίκηση γιατί δεν υλοποίησε την απόφαση της προηγούμενης διοίκησης; Δεν υπάρχει συνέχεια στην διοίκηση του δήμου;

Αξίζει δε να σημειωθεί ότι στην προηγούμενη διοίκηση συμμετείχε ο νυν δήμαρχος.

ΕΡΩΤΗΜΑ: Περιμένει η σημερινή διοίκηση να γίνει το κακό για να παρέμβει;