GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Επτά απόντες στην Ξάνθη!

Τρεις τιμωρημένους και τέσσερις τραυματίες μετρά ο Μίλαν Ράσταβατς στα Πηγάδια, εν όψει του ερχόμενου αγώνα με τον ΠΑΟΚ (31/3)


Τρεις τιμωρημένους και τέσσερις τραυματίες μετρά ο Μίλαν Ράσταβατς στα Πηγάδια, εν όψει του ερχόμενου αγώνα με τον ΠΑΟΚ (31/3)

Ο Μίλαν Ράσταβατς μετράει μια επτάδα απόντες στην Ξάνθη, εν όψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ στα Πηγάδια (31/3).

Ασκήσεις ενδυνάμωσης, αερόβιο τρέξιμο, νευρομυικό συντονισμό, passing game, παιχνίδια 5 εναντίον 2 και τακτική, περιλάμβανε το πρόγραμμα της προπόνησης της Τετάρτης (27/3) για τον ΑΟΞ. Πάντως, τα προβλήματα δεν λείπουν για τον προπονητή της ομάδας, Μίλαν Ράσταβατς, εν όψει του ερχόμενου αγώνα της ομάδας με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, εντός έδρας, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Super League.

Ο Ράσταβατς, συγκεκριμένα, εκτός από τους τιμωρημένους Μπαξεβανίδη και Καμαρά, τους ανέτοιμους Ντε Λούκας και Φασίδη, πρόσθεσε στο απουσιολόγιό του και τα ονόματα των Δημήτρη Μελιόπουλου, Ζεάν Μπαριέντος. Ο πρώτος τραυματίστηκε στο παιχνίδι της Εθνικής Κ-19 (26/3), ενώ ο δεύτερος στην προπόνηση της Τετάρτης και θα υποβληθεί σε μαγνητική.

Ο Πέταρ Ντζουρίτσκοβιτς, που είχε δεχθεί την κόκκινη κάρτα μετά το τέλος του αγώνα με τη Λαμία, τιμωρήθηκε με 2+2 αγωνιστικές και παρά την έφεση της ομάδας η ποινή δεν μειώθηκε. Αυτό σημαίνει ότι ο Σέρβος μεσοεπιθετικός, μετά την απουσία του στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο, θα απουσιάσει και από τις αναμετρήσεις με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ στο Xanthi FC Arena και με τον Ολυμπιακό εκτός έδρας.