GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Εσύ ξέρεις πώς να καθαρίσεις τα αθλητικά σου παπούτσια;

Είναι το είδος του παπουτσιού που φοράς όλη την ημέρα, οφείλεις λοιπόν να το διατηρείς καθαρό. Και αυτό δεν είναι απλή παρατήρηση, είν...


Είναι το είδος του παπουτσιού που φοράς όλη την ημέρα, οφείλεις λοιπόν να το διατηρείς καθαρό. Και αυτό δεν είναι απλή παρατήρηση, είναι γεγονός. Τα sneakers σου σε συντροφεύουν όλη την μέρα, από τις πρώτες πρωινές σου βόλτες μέχρι τις βραδινές σου εξορμήσεις. Μάθε, λοιπόν, πώς θα τα κάνεις να φαίνονται πάλι σαν καινούργια, σαν να τα πήρες μόλις από το κατάστημα και να τα φόρεσες για πρώτη φορά. Παρακάτω ακολουθούν πέντε απλά και πρακτικά tips για να αποδείξεις πως τα κορίτσια που εξυπηρετούν το athleisure style, είναι και προκομένα. Αμέ!

Ξεκινάς να τρίβεις με ένα μαλακό πανί που το έχεις βουτήξει στο νερό, το εξωτερικό των παπουτσιών σου. Για το εσωτερικό τους μπορείς να πάρεις μία οδοντόβουρτσα, να της βάλεις λίγο αφρόλουτρο ή σαμπουάν και να απομακρύνεις τους λεκέδες από σκόνη, χώμα και ιδρώτα. Προσοχή, αν τα παπούτσια σου έχουν εσωτερικό πάτο μην ξεχάσεις να τον βγάλεις πριν αρχίσεις το καθάρισμα.

Να αποφεύγεις να χρησιμοποιείς ισχυρά καθαριστικά και σόδα για το καθάρισμα των sneakers σου. Μπορεί να δείχνουν ότι καθαρίζουν αρχικά αλλά σε δεύτερο επίπεδο ξεθωριάζει το χρώμα τους.
giphy 3

Τα κορδόνια μπορείς να τα αφαιρέσεις και να τα πλύνεις με ένα κοινό απορρυπαντικό ρούχων στο χέρι. Άφησε τα να στεγνώσουν φυσικά και τοποθέτησέ τα πάλι στη θέση τους.

Αν θες οπωσδήποτε να τα πλύνεις στο πλυντήριο, να το κάνεις με κρύο νερό στο πρόγραμμα για τα μάλλινα, μέσα σε μια παλιά μαξιλαροθήκη. Μην τα στύψεις στο τέλος.

Μην τα αφήσεις να στεγνώσουν δίπλα στο καλοριφέρ. Aν είναι καλός ο καιρός να τα βγάλεις έξω στον αέρα να στεγνώσουν φυσικά. Αλλιώς υπάρχει κίνδυνος να γίνουν πολύ σκληρά και να αλλοιωθεί το σχήμα τους και η φόρμα τους.