GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


ΟΛΑ: Ουσιαστική σύνδεση της εκπαίδευσης με την απασχόληση η τριμερής συνεργασία «Εξάντα» και πανεπιστημίου Πειραιά

Ο Πρόεδρος του Οργανισμού Λιμένα Αλεξανδρούπολης και μέλος του Δ.Σ. του Ινστιτούτου Λιμενικής Κατάρτισης «ΕΞΑΝΤΑΣ» κ. ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΟΥΚΑΣ,...


Ο Πρόεδρος του Οργανισμού Λιμένα Αλεξανδρούπολης και μέλος του Δ.Σ. του Ινστιτούτου Λιμενικής Κατάρτισης «ΕΞΑΝΤΑΣ» κ. ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΟΥΚΑΣ, παραβρέθηκε την Πέμπτη 28 Μαρτίου στην υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ του «ΕΞΑΝΤΑ», του Ινστιτούτου ΕΚΕΤΑ/ΙΜΕΤ και του Πανεπιστημίου Πειραιά, που πραγματοποιήθηκε στο ΕΒΕ Πειραιά.

Η Υπογραφή του Μνημονίου Συνεργασίας έγινε στο τέλος Επιστημονικής εκδήλωσης με θέμα «Η Πανεπιστημιακή Εκπαίδευση, η Επιστημονική Έρευνα και η Επαγγελματική Κατάρτιση στο Λιμενικό τομέα, τις Εμπορευματικές Μεταφορές και την Εφοδιαστική – Μια Συνδυασμένη Πρωτοβουλία», παρουσία του Γενικού Γραμματέα Λ.Λ.Π.Ν.Ε του ΥΝAΝΠ κ. ΧΡΗΣΤΟΥ ΛΑΜΠΡΙΔΗ, του Δημάρχου Πειραιά κ. ΓΙΑΝΝΗ ΜΟΡΑΛΗ και του Προέδρου του ΕΒΕ Πειραιά κ. ΒΑΣΙΛΗ ΚΟΡΚΙΔΗ.

Το Μνημόνιο Συνεργασίας υπέγραψαν ο Πρόεδρος του Ινστιτούτου Λιμενικής Κατάρτισης «ΕΞΑΝΤΑΣ» κ. ΣΩΤΗΡΗΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ, ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πειραιά κ. ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΟΤΙΟΣ και ο Διευθυντής του Ινστιτούτου Βιώσιμης Κινητικότητας και Δικτύων Μεταφορών κ. ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΕΚΙΑΡΗΣ.

Οι ομιλητές της επιστημονικής εκδήλωσης αναφέρθηκαν στην σημασία της συνεργασίας των τριών φορέων, η οποία στοχεύει στην ανάδειξη στελεχών και παροχή εξειδίκευσης για τους εργαζόμενος στους ελληνικούς λιμένες, στους τομείς της Εφοδιαστικής και των Συνδυασμένων Μεταφορών, αλλά και σε παρεμφερείς τομείς όπως η Ενέργεια, το Περιβάλλον και η Ναυπηγοεπισκευαστική.

Με τον τρόπο αυτό θα συνδεθεί με ουσιαστικό και αποτελεσματικό τρόπο η έρευνα, η εκπαίδευση, η τεχνολογία και η εξειδίκευση με την απασχόληση και την αγορά εργασίας, στο νέο και πιο απαιτητικό περιβάλλον της λιμενικής Βιομηχανίας.

Για την ΟΛΑ Α.Ε..
ΧΡΗΣΤΟΣ Π. ΔΟΥΚΑΣ
Πρόεδρος- Δ/νων Σύμβουλος ΟΛΑ Α.Ε