GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Κώστας Κατσιμίγας: Τοποθετήσεις για τις υποδομές της Ροδόπης

Ακόμα δέκα νέα πρόσωπα, παρουσίασε την περασμένη Τετάρτη, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο «Chris&Eve», στην Κομοτην...

Ακόμα δέκα νέα πρόσωπα, παρουσίασε την περασμένη Τετάρτη, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο «Chris&Eve», στην Κομοτηνή, ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Κώστας Κατσιμίγας που θα πλαισιώσουν το ψηφοδέλτιό του.

Κατά την ομιλία τους προς τους παριστάμενους πολίτες στην εκδήλωση ο Κώστας Κατσιμίγας αναφέρθηκε σε θέμα της Ροδόπης και παρουσίασε τις θέσεις του για το φράγμα Κομψάτου Ροδόπης και τα υπόλοιπα φράγματα, για την αποκατάστασης της οδικής γέφυρας του ποταμού Κομψάτου και για έργα βελτίωσης του επαρχιακού οδικού δικτύου, και για τη συνδρομή της Περιφέρειας στην περαιτέρω ανάπτυξη του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Θράκης.

Χαρακτήρισε το φράγμα του Κομψάτου ως ένα από τα σημαντικότερα έργα που οι μελέτες του βρίσκονται στη φάση της εφαρμογής και δεν έχουν εγκριθεί μόνο οι περιβαλλοντικοί όροι. Θα ασκήσουμε πιέσεις, είπε για να προχωρήσει αυτό το έργο.

Μιλώντας για τη γέφυρα του Κομψάτου που έπεσε, είπε πως η αποκατάσταση θα έπρεπε να έχει γίνει άμεσα, γιατί εξυπηρετεί τη Ροδόπη και τον Έβρο. Είναι εθνικής σημασίας να αποκατασταθεί πάραυτα, τόνισε, όπως και να βελτιωθούν οι δρόμοι της περιοχής.

Τέλος μιλώντας για το ΔΠΘ, το χαρακτήρισε «κορώνα στο κεφάλι της Θράκης» που θα πρέπει να έχει πρωτεύοντα ρόλο ακόμα και σε όλη την Ευρώπη και γι αυτό θα στηριχθεί.