GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Π. Λύρατζης: Ευχόμαστε να συνεχίσουμε τις επιτυχημένες αυτές εκδηλώσεις και στο υπόλοιπο της αποκριάς.

Βραδιά Λαογραφίας, παράδοσης και πολιτισμού στο «Φ. Αμοιρίδης» Π. Λύρατζης: Ευχόμαστε να συνεχίσουμε τις επιτυχημένες αυτές εκδηλώσε...


Βραδιά Λαογραφίας, παράδοσης και πολιτισμού στο «Φ. Αμοιρίδης»
Π. Λύρατζης: Ευχόμαστε να συνεχίσουμε τις επιτυχημένες αυτές εκδηλώσεις και στο υπόλοιπο της αποκριάς.

Το «τσίκνισαν» οι Ξανθιώτες το βράδυ της Πέμπτης στο κλειστό αθλητικό κέντρο «Φίλιππος Αμοιρίδης» με εδέσματα από τους πολιτιστικούς συλλόγους και άφθονο δωρεάν κρασί από το Κέντρο Πολιτισμού.

Μία ακόμη πετυχημένη πινελιά του Κέντρου Πολιτισμού του Δήμου Ξάνθης ήρθε να προστεθεί το βράδυ της τσικνοπέμπτης στις πετυχημένες πρωτοβουλίες του Κέντρου Πολιτισμού στα πλαίσια των Θρακικών Λαογραφικών Εορτών.

Πλήθος κόσμου κατέκλεισε από νωρίς το αθλητικό κέντρο «Φίλιππος Αμοιρίδης κάτω από το άγρυπνο βλέμμα των στελεχών του Κέντρου Πολιτισμού και προσωπικά του προέδρου και υποψηφίου δημάρχου Πασχάλη Λύρατζη το «Κέντρο Πολιτισμού δήμου Ξάνθης, βραδιά λαογραφίας, παράδοσης και πολιτισμού. Εκατοντάδες κόσμου μαζευτήκαμε εδώ για να γιορτάσουμε, διασκεδάσουμε και να περάσουμε καλά την τσικνοπέμπτη. Με πολύ λίγα χρήματα οι σύλλογοι προσφέρουν παραδοσιακά εδέσματα και το κέντρο πολιτισμού άφθονο δωρεάν κρασί. Καλή διασκέδαση σε όλους και ευχόμαστε να συνεχίσουμε τις επιτυχημένες αυτές εκδηλώσεις και στο υπόλοιπο της αποκριάς».

Σημειώνουμε ότι η ορχήστρα που ήταν στο αθλητικό κέντρο «χόρεψε» όλους τους παρόντες ανεξαιρέτως. Μικροί και μεγάλοι διασκέδασαν μέχρι αργά με τα εδέσματα και τον χορό.

Οι πολιτιστικοί σύλλογοι και αυτήν την χρονιά παρόντες, ενισχύουν τα πολιτιστικά δρώμενα.