GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Πολιτική ομιλία του Δημήτρη Κουτσούμπα στην Αλεξανδρούπολη

Παρουσία πλήθους κόσμου ο Γενικός Γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας πραγματοποίησε το απόγευμα της Παρασκευής ομιλία στ...


Παρουσία πλήθους κόσμου ο Γενικός Γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας πραγματοποίησε το απόγευμα της Παρασκευής ομιλία στο Δημοτικό Θέατρο της Αλεξανδρούπολης κλείνοντας την περιοδεία του στο νομό Έβρου που ξεκίνησε από το πρωί της ίδιας ημέρας.





Πριν την ομιλία του Δ. Κουτσούμπα, στο βήμα ανέβηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Αλεξανδρούπολης του ΚΚΕ Σάββας Δευτεραίος και αναφέρθηκε στις θέσεις της παράταξής του για τη διοίκηση του δήμου.


«Καλούμε τους συνδημότες μας να στηρίξουν με όλες τις δυνάμεις τους τα ψηφοδέλτια της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο δήμο Αλεξανδρούπολης, στους δήμους του νομού και την Περιφέρεια» τόνισε μεταξύ άλλων.

Ο Διονύσης Κλάδης, υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΚΚΕ, έκανε αμέσως μετά τη δική του παρέμβαση τονίσοντας πως το ΚΚΕ «έχει σταθερή πυξίδα, δεν ταλαντεύεται, είναι σταθερά και μαχητικά υπέρ των συμφερόντων των εργαζόμενων, του λαού».


Τέλος ο Δημήτρης Παπατολίδης, υποψήφιος Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης με το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης», αναφέρθηκε στα σχέδια για τη δημιουργία ΝΑΤΟικής βάσης στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης και φυσικά ζήτησε τη συμπόρευση του λαού στη διεκδίκηση της Παριφέρειας.


Δημήτρης Κουτσούμπας: Κάλεσμα συμπόρευσης με το ΚΚΕ

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας κάλεσε τους παριστάμενους πολίτες να στηρίξουν το ΚΚΕ παντού, ιδιαίτερα στις εκλογικές αναμετρήσεις που έρχονται.


Αναφερόμενος στον Έβρο είπε:
«Ξέρουμε ότι ο Έβρος είναι μια από τις πιο ευάλωτες περιοχές της χώρας μας, αφού είναι η πύλη εισόδου πολλών εξωτικών νοσημάτων και δυστυχώς, οι κτηνιατρικές υπηρεσίες, με ευθύνη των προηγούμενων κυβερνήσεων αλλά και της σημερινής, βρίσκονται κυριολεκτικά σε πλήρη διάλυση.

Οι φτωχοί αγρότες, είναι αντιμέτωποι ακόμη και με ολική καταστροφή αφού υπάρχει πλήρης απουσία κρατικής ευθύνης. Οι εργαζόμενοι στην Αλεξανδρούπολη στη Θράκη, θέλουν να έχουν σταθερή δουλειά, να μη ζουν με την αγωνία. Οι αγρότες θέλουν να πληρώνονται για την παραγωγή τους, θέλουν να μείνουν στη γη τους και να μη πνίγονται από τις υποχρεώσεις, τα χρέη. Όλοι θέλουν να έχουν τα παιδιά τους μια καλή μόρφωση και να μη πληρώνουν γι’ αυτή. Θέλουν να έχουν υγεία, ασφάλιση δημόσια και δωρεάν. Θέλουν να ζουν σ’ ένα ανθρώπινο περιβάλλον, χωρίς να φοβούνται μη βρέξει και πλημμυρίσουν, μη πιάσει καμιά φωτιά και καούν. Μόνο το ΚΚΕ, έχει τέτοιο σχέδιο που απαντά στην ανάγκη του λαού μας να καλύψει τις σύγχρονες ανάγκες τους» τόνισε.



Εξαπέλυσε σφοδρή κριτική στην Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ κατηγορώντας της για ψευτο-προοδευτισμό και αναφέρθηκε κι αυτός στη δημιουργία βάσης ελικοπτέρων στο Λιμάνι της Αλεξανδρούπολης. «Αυτό αποφασίστηκε ανάμεσα στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και των ΗΠΑ, στο πλαίσιο της επέκτασης της Συμφωνίας Αμοιβαίας Αμυντικής Συνεργασίας με τις ΗΠΑ» σημείωσε.

Επιτέθηκε και στη ΝΔ σημειώνοντας πως αν κυβερνήσει οι μισθοί θα παραμείνουν στον πάτο, οι συντάξεις θα συνεχίσουν να ισοδυναμούν με επιδόματα φτώχειας, η παραπέρα ιδιωτικοποίηση θα προχωρήσει, όπως και η εμπορευματοποίηση της παιδείας και της υγείας.

Καταλήγοντας επεσήμανε πως «Το ΚΚΕ να λέει καθαρά, ξάστερα, ότι μόνον όταν ο λαός κατακτήσει πραγματικά τη δική του εξουσία, μπορεί να διασφαλίσει πλέρια και σε σωστή βάση την αμοιβαία επωφελή διακρατική συνεργασία στον ενεργειακό τομέα για την ικανοποίηση των λαϊκών αναγκών. Η δική μας απάντηση είναι Αντεπίθεση! Αντεπίθεση με ισχυρό το ΚΚΕ παντού και στις ευρωεκλογές και στις δημοτικές και περιφερειακές και στις βουλευτικές» κατέληξε.