GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


«Πάμε στοίχημα ποιος θα είναι ο επόμενος Περιφεριάρχης ΑΜΘ;»

Πριν από κάθε εκλογική διαδικασία, εθνικών ή αυτοδιοικητικών εκλογών, διεξάγονται πολλές δημοσκοπήσεις, πριν και μετά τις υποψηφιότητε...


Πριν από κάθε εκλογική διαδικασία, εθνικών ή αυτοδιοικητικών εκλογών, διεξάγονται πολλές δημοσκοπήσεις, πριν και μετά τις υποψηφιότητες.

Αυτό δεν είναι κάτι καινούργιο. Καινούργιο είναι ίσως το γεγονός ότι πλέον η έκφραση «πάμε στοίχημα;» που λένε πολλές φορές οι πολίτες μεταξύ τους σε συζητήσεις για να στηρίξουν τις προσωπικές τους επιλογές και τη σιγουριά τους για την εκλογή του «δικού» τους υποψηφίου βρίσκει εφαρμογή.

Έτσι σε ηλεκτρονικά site στοιχημάτων εμφανίστηκε και η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης με τους υποψηφίους Περιφερειάρχες Κώστα Κατσιμίγα, Χρήστο Μέτιο, Δημήτρη Πέτροβιτ, Κωστή Σιμιτσή και Χριστόδουλο Τοψίδη.

Το τι θα κερδίσετε, τι απόδοση θα έχει το στοίχημά σας αν παίξετε έχει ως εξής:
Χριστόδουλος Τοψίδης με απόδοση 1,75
Χρήστος Μέτιος με απόδοση 2,50
Κώστας Κατσιμίγας με απόδοση 8,50
Δημήτρης Πέτροβιτς 20,00
Κωστής Σιμιτσής 50,00

Πριν λίγες ημέρες, κάποιοι «στοιχημάτιζαν» ότι όλοι οι παραπάνω υποψήφιοι δεν θα φτάσουν στις κάλπες, αφού τουλάχιστον ένας από αυτούς θα αποσυρθεί.

Ωστόσο το πρόσωπο που ακουγόταν περισσότερο ότι θα αποσυρθεί, σε συζήτηση μαζί του μας είπε να «στοιχηματίσουμε» ότι αυτός θα φτάσει σίγουρα μέχρι το τέλος, και μάλιστα να ποντάρουμε μεγάλο ποσό γιατί θα κερδίσουμε.

Εμείς από την πλευρά μας σημειώνουμε ότι ελπίζουμε το κομμάτι του «τζόγου» για τα αποτελέσματα των εκλογών, να είναι απλά ένα «παιχνίδι» και όχι η ουσία για τους πολίτες.