GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Έργα και από τον Θωμά Μίχογλου

Έργα και από τον Θωμά Μίχογλου


Έργα και από τον Θωμά Μίχογλου

Ένα ακόμη σημαντικό έργο για τον Δήμο Τοπείρου, συνολικού προϋπολογισμού 3.500.000 ευρώ έχει ενταχθεί σε πρόγραμμα μέσω ΕΣΠΑ για έργα ύδρευσης και κατασκευής νέων δεξαμενών για Αντικατάσταση τμημάτων εσωτερικού δικτύου ύδρευσης οικισμών Δήμου Τοπείρου .

O Δήμος Τοπείρου εντάχθηκε και στο χρηματοδοτικό πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ στο πλαίσιο της Πρόσκλησης Ι «Βελτίωση των Υποδομών των Δικτύων Ύδρευσης», με τίτλο: «Αντικατάσταση τμημάτων εσωτερικού δικτύου ύδρευσης οικισμών Δήμου Τοπείρου» συνολικού προϋπολογισμού 1.900.000,00 ευρώ. Πρόκειται για ένα έργο βελτίωσης του δικτύου ύδρευσης και σκοπός του έργου είναι η καλύτερη ποιότητα ζωής των δημοτών μας.

Επιπρόσθετα έχει εγκριθεί και το «Χωροταξικό Σχέδιο» Δήμου Τοπείρου ύψους 400.000 ευρώ.

Σε εξέλιξη βρίσκεται και η δημοπράτηση του εξοπλισμού των παιδικών χαρών ώστε να αναβαθμιστούν αυτές. Ένα έργο για τον Δήμο Τοπείρου, συνολικού προϋπολογισμού 211.943,28 ευρώ που εντάχθηκε στο χρηματοδοτικό πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ στο πλαίσιο της Πρόσκλησης ΙΙΙ « Προμήθεια – Τοποθέτηση εξοπλισμού για την αναβάθμιση παιδικών χαρών », με τίτλο: «Προμήθεια και Τοποθέτηση εξοπλισμού για την αναβάθμιση παιδικών χαρών του Δήμου Τοπείρου ».

Στο άμεσο χρονικό διάστημα θα ολοκληρωθεί και η παραλαβή του καλαθοφόρου, ένα από τα πιο σύγχρονα καλαθοφόρα στην Βόρεια Ελλάδα ύψους 20 μέτρων το οποίο εντάχθηκε στο χρηματοδοτικό πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ στο πλαίσιο της Πρόσκλησης Ι « Προμήθεια μηχανημάτων έργου, οχημάτων ή / και συνοδευτικού εξοπλισμού », με τίτλο: « Προμήθεια καλαθοφόρου οχήματος Δήμου Τοπείρου» συνολικού προϋπολογισμού 148.000,00 ευρώ .

Επιπλέον ο Δήμος Τοπείρου έχει ενταχθεί μέσω ΕΣΠΑ σε πρόγραμμα επισκευής και αναβάθμισης παιδικών σταθμών ύψους 100.000 ευρώ.

Ακόμη ο Δήμος Τοπείρου έχει ενταχθεί στο χρηματοδοτικό πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ στο πλαίσιο της Πρόσκλησης ΙΙ « Επισκευή, συντήρηση σχολικών κτιρίων και αύλειων χώρων και λοιπές δράσεις», με τίτλο: « Προμήθεια- τοποθέτηση ραμπών και αναβατορίων ΑΜΕΑ στα σχολεία του Δήμου Τοπείρου» συνολικού προϋπολογισμού 64.472,80 ευρώ.

Επιδίωξη της Δημοτικής Αρχής είναι στο άμεσο χρονικό διάστημα να ολοκληρωθούν όλα αυτά τα τόσο σημαντικά και σπουδαία έργα που θα συμβάλουν στην βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών μας. Έργα που παρόλο που υπάρχει έλλειψη προσωπικού τεχνικής υπηρεσίας η Δημοτική αρχή βρήκε τρόπους ώστε να εκπονηθούν οι απαραίτητες μελέτες. Έργα που δεν υλοποιήθηκαν στα δεκαέξι χρόνια (16) διοίκησης της προηγούμενης δημοτικής αρχής.