GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Σε Σουφλί, Διδυμότειχο και Ορεστιάδα ο Άδ. Γεωργιάδης

Τον Έβρο επισκέπτεται αύριο Πέμπτη 21 Μαρτίου ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, συνοδευόμενος από στελέχη του κό...


Τον Έβρο επισκέπτεται αύριο Πέμπτη 21 Μαρτίου ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, συνοδευόμενος από στελέχη του κόμματος.

Η επίσκεψή του θα ξεκινήσει από το δημαρχείο Σουφλίου, όπου ο Άδωνις Γεωργιάδης θα έχει συνάντηση με τον δήμαρχο της πόλης, Βαγγέλη Πουλιλιό. Επίσης θα επισκεφθεί το Κέντρο Υγείας Σουφλίου.

Στη συνέχεια θα μεταβεί στο Διδυμότειχο, και θα συναντηθεί με τον δήμαρχο, Παρασκευά Πατσουρίδη και τη διοίκηση του εργατοϋπαλληλικού κέντρου του Διδυμοτείχου.

Στη συνέχεια θα επισκεφθεί τη 16η Μεραρχία και το μεσημέρι θα βρίσκεται στην Ορεστιάδα, όπου θα συναντηθεί με τον δήμαρχο Βασίλη Μαυρίδη και εκπροσώπους παραγωγικών φορέων του βορείου Έβρου.

Η επίσκεψη θα ολοκληρωθεί με ομιλία που θα πραγματοποιήσει στις 5:30 το απόγευμα της Πέμπτης στο ξενοδοχείο «Αλέξανδρος».

Το πρόγραμμα της επίσκεψης:

Στις 9 το πρωί θα επισκεφτεί τον Δήμαρχο Σουφλίου και στη συνέχεια θα επισκεφθεί το Κέντρο Υγείας Σουφλίου

Στις 10:30 θα επισκεφτεί τον Δήμαρχο Διδυμοτειχου και αμέσως μετά με τη διοίκηση του εργατοϋπαλληλικού κέντρου του Διδυμοτείχου

Στις 11:30 θα επισκεφθεί τη 16η Μεραρχία

Στη 1 το μεσημέρι θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο Ορεστιάδας και στη συνέχεια με εκπροσώπους παραγωγικών φορέων του βορείου Έβρου.

στις 5:30 το απόγευμα της Πέμπτης στο ξενοδοχείο «Αλέξανδρος» θα πραγματοποιησει την κεντρική ομιλία του