GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Ένταξη του έργου «Επεμβάσεις βελτίωσης του Αγροτικού οδικού δικτύου Δήμου Αβδήρων» στο πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ του Υπουργείου Εσωτερικών, προϋπολογισμού 770.000 €

Ένα ακόμη σημαντικό έργο υποδομής για τον αγροτικό τομέα στο Δήμο Αβδήρων, συνολικού προϋπολογισμού 770.000€, εντάχθηκε στο χρηματοδοτ...


Ένα ακόμη σημαντικό έργο υποδομής για τον αγροτικό τομέα στο Δήμο Αβδήρων, συνολικού προϋπολογισμού 770.000€, εντάχθηκε στο χρηματοδοτικό πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ στο πλαίσιο της Πρόσκλησης ΙV «Βελτίωση της πρόσβασης σε γεωργική γη και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις», με τίτλο: «Επεμβάσεις βελτίωσης του Αγροτικού οδικού δικτύου Δήμου Αβδήρων».

Πρόκειται για ένα έργο βελτίωσης του αγροτικού οδικού δικτύου και ειδικότερα την ασφαλτόστρωση αγροτικής οδού με σημείο εκκίνησης τον οικισμό Μάνδρας έως το αγρόκτημα Γενισέας.

Σκοπός του έργου είναι η εξασφάλιση εύκολης και ασφαλούς πρόσβασης και κυκλοφορίας των διερχομένων μηχανημάτων προς τις αγροτικές και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις της περιοχής.

Επιδίωξη της Δημοτικής Αρχής είναι στο άμεσο χρονικό διάστημα να ολοκληρωθεί η σύνδεση του οικισμού Μάνδρας με την έδρα του Δήμου Αβδήρων τη Γενισέα με ασφαλτοστρωμένο δρόμο, για την πιο γρήγορη και ασφαλέστερη μετάβαση των κατοίκων των δύο οικισμών, αλλά και των αγροτών και κτηνοτρόφων των οικισμών που βρίσκονται πλησίον της Μάνδρας και της Γενισέας.