GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Οι πρώτοι 16 στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ

Τους πρώτους 16 υποψήφιους ευρωβουλευτές ανακοίνωσε η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ. Στους νυν ευρωβουλευτές, Δημήτρη Παπαδημούλη, Στ...


Τους πρώτους 16 υποψήφιους ευρωβουλευτές ανακοίνωσε η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ. Στους νυν ευρωβουλευτές, Δημήτρη Παπαδημούλη, Στέλιο Κούλογλου και Κωνσταντίνα Κούνεβα προστίθενται ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο Γιάννης Μουζάλας, ο Κώστας Αρβανίτης και άλλα πρόσωπα από τον ευρύτερο χώρο της Αριστεράς και της Οικολογίας.

Μετά τη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, υπό τον πρωθυπουργός και πρόεδρο του κόμματος, Αλέξη Τσίπρα ανακοινώθηκαν τα εξής ονόματα:

Δημήτρης Παπαδημούλης
Κωνσταντίνα Κούνεβα
Στέλιος Κούλογλου
Παναγιώτης Κουρουμπλής
Δημήτρης Πλουμπίδης
Ιωάννα Τσάτσου Παπαδημητρίου
Κώστας Αρβανίτης
Μυρσίνη Λοίζου
Όλγα Νάσση (πρόεδρος ομογενών στην Ιταλία)
Γιώργος Χρηστάκης
Θεοδόσης Πελεγρίνης
Γιάννης Μουζάλας
Γιονούς Μουχαμαντί
Ιωάννα Κοντούλη
Φωτενή Σκοπούλη
Μουσταφά Οφούκ

Επίσης, όπως ανακοινώθηκε, μέχρι το τέλος Μαρτίου θα ανακοινωθεί και θα εγκριθεί από την Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ ο βασικός κορμός του ευρωψηφοδελτίου.

Το βιογραφικό της Ουφούκ Μουσταφά


Γεννήθηκε στην Καβάλα το έτος 1989. Ολοκλήρωσε την πρωτοβάθμια εκπαίδευσή της στο 1ο Μειονοτικό Δημοτικό Κομοτηνής και την δευτεροβάθμια στο 1ο Αθλητικό Γυμνάσιο και 1ο Ενιαίο Λύκειο Κομοτηνής.

Το 2011 αποφοίτησε από το τμήμα Νομικής του Πανεπιστημίου Μαρμαρά της Κωνσταντινούπολης. Από τον Σεπτέμβριο του 2014 ασκεί το επάγγελμα του δικηγόρου στο γραφείο της στην Κομοτηνή. Πρόκειται για την κόρη του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης Μουσταφά Μουσταφά και δημοτική σύμβουλος Κομοτηνής της παράταξης «Πολη-τική Ανατροπή».