GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Τρεις εκτός έδρας αγώνες το Σαββατοκύριακο, για τα τμήματα υποδομής της Xanthi FC

Τρεις εκτός έδρας αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Ακαδημίας της Xanthi FC για τα τμήματα που συμμετέχουν στα ηλικιακά πρωταθλ...

Τρεις εκτός έδρας αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Ακαδημίας της Xanthi FC για τα τμήματα που συμμετέχουν στα ηλικιακά πρωταθλήματα της Super League Σουρωτή. Πιο συγκεκριμένα, την Κυριακή στις 13:30 στο Στάδιο Αλκαζάρ, η Κ-19 της Xanthi FC θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη ομάδα της Λάρισας. Οι παίκτες του Κώστα Μπεδρελή που βρίσκονται στην 5η θέση της βαθμολογίας με 34 βαθμούς, θέλουν να επιστρέψουν στις επιτυχίες κόντρα στην 11η της βαθμολογίας Λάρισα που έχει 21 πόντους. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Γιώργος Τασιόπουλος (Σακκάς – Σαμαράς της ΕΠΣ Θεσσαλίας.

Η Κ-17 της Xanthi FC το Σάββατο στις 12:30 θα αντιμετωπίσει τον Παναιτωλικό στο αθλητικό κέντρο Emileon για την 21η αγωνιστική του εφηβικού πρωταθλήματος. Η ομάδα του Κώστα Προδρομίτη θέλει να συνεχίσει με θετικό αποτέλεσμα μετά τη νίκη επί της Λαμίας και να αυξήσει την συγκομιδή των 26 βαθμών κόντρα στον Παναιτωλικό που έχει 28 και είναι στην 3η θέση του σχετικού πίνακα. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Δημήτρης Κουρλός (Μπυρος – Βλαχογιάννη) της ΕΠΣ Ευρυτανίας.

Για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος Κ-15, η Xanthi FC το Σάββατο στις 10:30 θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη ομάδα του Παναιτωλικού στο αθλητικό κέντρο Emileon. Οι παίκτες του Θόδωρου Καραγιαννίδη μετά την εντός έδρας ήττα από τον ΠΑΣ απέκτησαν «συγκάτοικο» στην 2η θέση με 17 βαθμούς τον Άρη, ενώ ο αντίπαλο τους Σαββάτου, ο Παναιτωλικός, είναι στην τελευταία θέση με 4 βαθμούς. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Κωνσταντίνος Καλαμάρης (Γαλανόπουλος – Βασιλόπουλος) της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας.