GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Έκοψαν την βασιλόπιτα οι Έφεδροι Αξιωματικοί Ξάνθης

Ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Ξάνθης έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου, στην Λέσχη Αξιωματικών Ξάνθης...


Ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Ξάνθης έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου, στην Λέσχη Αξιωματικών Ξάνθης. Την εκδήλωση ευλόγησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ξάνθης και Περιθεωρίου κ.κ. Παντελεήμων. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Νέος Διοικητής του Δ. Σ.Σ. Αντ/γος Χ. Λαλούσης με το επιτελείο του Δ Σ.Σ, οι Δήμαρχοι Ξάνθης κ. Δημαρχόπουλος, Αβδήρων κ. Τσιτιρίδης και Τοπείρου κ. Μίχογλου, η Περιφερειακή Σύμβουλος κ. Αλατζά, ο Λιμενάρχης Πόρτο Λάγους, κ. Α. Κυλίτσης, ο εκπρόσωπος του Αστυνομικού Διευθυντή κ. Π. Γιώρας, ο εκπρόσωπος του Δκτη Πυροσβεστικής κ. Τοπαλίδης Α., ο πρόεδρος των Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού κ. Γεωργιάδης Γ., ο Πρόεδρος Αποστράτων Αξιωματικών της Αστυνομίας κ. Καραπιπέρης Θ., ο Εκπρόσωπος του ΕΒΕ, κ. Ζαϊτίδης Α, ο Πρόεδρος του Γηροκομείου κ. Παπαχρόνης και πλήθος Εφέδρων Αξιωματικών.

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου ευχαρίστησε όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, ενώ ο Στρατηγός – διοικητής τόνισε την σπουδαιότητα του θεσμού των εφέδρων αξιωματικών για τις Ένοπλες δυνάμεις.

Ο Πρόεδρος του ΣΕΑΝ κ. Σπυριδόπουλος, εκ μέρους του Δ.Σ. τίμησε το μέλος του Συνδέσμου και Έφεδρο Αξιωματικό. κ. Τσιτιρίδη Δήμαρχο Αβδήρων για την μακροχρόνια συμμετοχή του στις εκδηλώσεις του Συνδέσμου.