GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Θρίλερ στον ποταμό Έβρο. Αναφορές για νεκρούς και αγνοούμενους.

Ένα θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη εδώ και αρκετή ώρα στον ποταμό Έβρο , καθώς όπως πληροφορίες από την περιοχή αναφέρουν, σε εξέλιξη εί...


Ένα θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη εδώ και αρκετή ώρα στον ποταμό Έβρο , καθώς όπως πληροφορίες από την περιοχή αναφέρουν, σε εξέλιξη είναι αυτή τη στιγμή επιχείρηση εντοπισμού και διάσωσης λαθρομεταναστών και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή των Πετράδων Διδυμοτείχου. 

Όπως μας αναφέρουν ομάδα 12 ατόμων επιχείρησε το πρωί να μπει στη χώρα μας παράνομα με φουσκωτή βάρκα από την Τουρκία μέσω του Ποταμού Έβρου αλλά από άγνωστη αιτία όπως αναφέρουν καπνοί διασωθέντες η βάρκα έσκασε και βρέθηκαν στο νερό. 

Οκτώ από τους επιβαίνοντες κατάφεραν να βγουν σε νησίδα στην Ελληνική πλευρά καλώντας σε βοήθεια όπου λίγο αργότερα τους διέσωσαν οι αστυνομικές αρχές , ενώ από τα πρώτα στοιχεία προκύπτει πως τα υπόλοιπα τέσσερα άτιμα εκ των οποίων τα τρία είναι παιδιά , αγνοούνται και για τη ανεύρεση τους υπάρχει σε εξέλιξη επιχείρηση την ίδια στιγμή που κάποια τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν για νεκρούς.