GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Κοινός αγώνας όλης της Ροδόπης για το υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στις Σάπες

Και οι τρεις βουλευτές της Ροδόπης ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του δημάρχου Μαρωνείας Σαπών Γιάννη Σταυρίδη και των επαγγελματιών των Σ...


Και οι τρεις βουλευτές της Ροδόπης ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του δημάρχου Μαρωνείας Σαπών Γιάννη Σταυρίδη και των επαγγελματιών των Σαπών συμμετέχοντας σε συνάντηση που έλαβε χώρα το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου στο Δημαρχείο στις Σάπες. Το πιεστικό δημοσίευμα του “Χ” φέρεται ότι έδρασε ως ένα ακόμη “όπλο” για τους ανθρώπους της περιφέρειας Σαπών. Εκτός των βουλευτών Μουσταφά Μουσταφά ,Αιχάν Καραγιουσούφ και Ιλχάν Αχχμέτ παρόντες ήταν ακόμη ο Γραμματέας ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης Σταμάτης Σακελλίων ,ο Πρόεδρος της Ένωσης Επαγγελματιών Βιοτεχνών Σαπών Ιορδάνης Ρεφειάδης ,το μέλος των ΔΣ του Επαγγελματοβιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης και της ΟΕΒΕΣ Ροδόπης Νίκος Ευκαρπίδης και συνεργάτες των βουλευτών.

Στόχος της συνάντησης η συγκρότηση επιτροπής που την Τρίτη θα μεταβεί στην Αθήνα και θα πραγματοποιήσει επαφές με ανώτατα στελέχη της Τράπεζας αλλά και εμπλεκόμενους φορείς προκειμένου να υπερασπιστεί το απρόσκοπτο της λειτουργίας του υφισταμένου υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας Σαπών το οποίο εξυπηρετεί καθημερινά περίπου 40.000 κατοίκους των Δήμων Μαρώνειας – Σαπών ,Αρριανών αλλά και Αλεξανδρούπολης. Στις συναντήσεις μάλιστα θα συμμετέχει προθύμως και ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής, Παντελεήμων.

Ο Δήμαρχος στην σύντομη τοποθέτησή του αναφέρθηκε στις ενέργειες που έχουν μέχρι σήμερα πραγματοποιηθεί ενώ τοποθέτησε το θέμα της Εθνικής σε ένα γενικότερο πλαίσιο διαχρονικής απαξίωσης του Δήμου Μαρώνειας Σαπών στο οποίο πρέπει να μπει ένα τέλος προκειμένου ο τόπος να έχει μέλλον ζητώντας εκ μέρους της τοπικής κοινωνίας απ όλους να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να συμβάλουν ο καθένας από την θεσμική του θέση στην τεράστια αυτή αναγεννητική προσπάθεια .