GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Στον Διαγωνισμό Ρομποτικής συμμετέχει το Ειδικό Σχολείο Αλεξ/πολης

Η θέληση, το μεράκι και η σκληρή δουλειά, μπορεί να υπερνικήσει κάθε εμπόδιο. Αυτό αποδεικνύουν εμπράκτως οι μαθητές του Ειδικού Γυμνα...

Η θέληση, το μεράκι και η σκληρή δουλειά, μπορεί να υπερνικήσει κάθε εμπόδιο. Αυτό αποδεικνύουν εμπράκτως οι μαθητές του Ειδικού Γυμνασίου της Αλεξανδρούπολης, με τη συμμετοχή τους, στον διαγωνισμό ρομποτικής ο οποίος πραγματοποιείται κάθε χρόνο.

Οι μαθητές του Ειδικού Γυμνασίου, κατασκεύασαν ένα ρομπότ το οποίο, κινείται μόνο του πάνω σε ειδικές γραμμές, και ειδικούς προορισμούς, καθένας εκ των οποίων αποτελεί και μία πόλη του Βυζαντίου.

Το «στοίχημα» για το εν λόγω ρομπότ, να περάσει από όσες περισσότερες μπορεί προκειμένου να συγκεντρώσει όσο περισσότερους πόντους μπορεί και να φτάσει στον τερματισμό, που είναι η Κωνσταντινούπολη,

Κάτι που τα κατάφερε με επιτυχία, στην επίδειξη που πραγματοποίησαν οι μαθητές στον Διευθυντή Βθμιας Εκπαίδευσης Έβρου, Στέργιο Αποστολακούδη.

Αξίζει να σημειωθεί πως το Ειδικό Γυμνάσιο – Λύκειο της Αλεξανδρούπολης, συμμετέχει επί ίσοις όροις με τα υπόλοιπα σχολεία.

Πρόκειται για μία πολύ μεγάλη προσπάθεια και ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα της δημιουργικότητας και της σκληρής δουλειάς των παιδιών, τα οποία δήλωσαν ιδιαίτερα χαρούμενα με το αποτέλεσμα και κυρίως, με την όλη διαδικασία.

Κάποιοι από αυτούς δε, σκέφτονται ήδη να ασχοληθούν στο μέλλον με τη ρομποτική.