GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Αν έχετε αυτό το φυτό στο σπίτι σας δε θα δείτε ποτέ ξανά ποντίκια, αράχνες κι άλλα έντομα!

Δε σιχαινόμαστε τίποτα περισσότερο από τους ιστούς αράχνης στους τοίχους και τις γωνίες των δωματίων. Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν ξέρ...


Δε σιχαινόμαστε τίποτα περισσότερο από τους ιστούς αράχνης στους τοίχους και τις γωνίες των δωματίων. Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν ξέρουν πώς μπορούν να λύσουν αυτό το πρόβλημα μ’ ένα φυσικό και ασφαλή τρόπο. Παρόλο που ένα καθαρό και τακτοποιημένο σπίτι δεν είναι πολύ ελκυστικό για τα έντομα, είναι πολύ πιθανό αράχνες κι άλλα έντομα να βρουν κάποιο τρόπο να μπουν στο σπίτι σας ούτως ή άλλως. Εμφανίζονται ακόμα και με τακτικό ή σχεδόν τακτικό καθάρισμα.

Μπορεί να έχετε το πιο καθαρό σπίτι και κήπο και παρ’ όλα αυτά θα υπάρχουν αράχνες κι άλλα έντομα. Ευτυχώς έχουμε βρει μια λύση! Ξέρατε ότι οι αράχνες κι άλλα μικρά έντομα δεν αντέχουν τη μυρωδιά αυτού του φυτού; Επομένως, είναι καλή ιδέα να βάλετε στο σπίτι σας αυτό το χρήσιμο και μυρωδάτο φυτό, το οποίο μπορείτε να συντηρήσετε με φθηνό κι εύκολο τρόπο.

Αποτελεσματικότητα του φυτού έναντι των εντόμων:
Κρατάει μακριά αράχνες, μύγες κι άλλα έντομα
Το φυτό έχει δυνατό άρωμα. Λειτουργεί ως φυσικό αποσμητικό χώρου
Φθηνό κι εύκολο στη συντήρηση

Το φυτό που είναι γνωστό ως Μέντα έχει μια έντονη γεύση, που είναι υπέροχη για εμάς αλλά απαίσια για τα έντομα. Θα προστατέψει το σπίτι σας όχι μόνο από αράχνες αλλά κι από άλλα έντομα και μύγες. Η μέντα η πιπερώδης έχει έντονη γεύση, αλλά διαφορετικές ποικιλίες όπως ο δυόσμος, ο ανανάς, το λεμόνι θα έχουν επίσης το ίδιο αποτέλεσμα αν τα φυτέψετε στο σπίτι σας.

Το βασικό συστατικό του είναι φρέσκια μέντα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ανακατέψετε μια μικρή ποσότητα αιθέριου ελαίου μέντας με νερό (περίπου 10 σταγόνες σε μισό λίτρο νερού) και να το βάλετε σ’ ένα ψεκαστήρι.

Με αυτό το μείγμα μπορείτε να ψεκάσετε όλες τις σκοτεινές γωνίες του διαμερίσματός σας, της βεράντας σας, της αποθήκης στον κήπο σας κι όλα τα μέρη όπου έχετε δει αράχνες κι έντομα. Το ευχάριστο άρωμα του σπρέι θα χρησιμεύσει ως ένα φυσικό αποσμητικό χώρου που είναι απολύτως αβλαβές για τους ανθρώπους.