GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



ΒΟΛΙΔΕΣ Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΑΡΤΣΑΛΙΔΟΥ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ!!

ΤΑ ΒΡΟΝΤΗΞΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ Ο ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΚΑΜΑΡΙΔΗΣ, ΕΚΤΕΘΗΚΕ Η ΠΑΡΤΣΑΛΙΔΟΥ!


ΤΑ ΒΡΟΝΤΗΞΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ Ο ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΚΑΜΑΡΙΔΗΣ, ΕΚΤΕΘΗΚΕ Η ΠΑΡΤΣΑΛΙΔΟΥ!

Πολύ δίκαια ήταν η «έκρηξη» του γιατρού και επικεφαλής της παράταξης «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ» Ιπποκράτη Καμαρίδη στην συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης το βράδυ της Τρίτης, όταν ήρθε για συζήτηση το θέμα που αποκάλυψε ο «Μαχητής».

Θέμα που δεν πέρασε ωστόσο ενώ προκάλεσε και την έντονη αντίδραση του Δήμαρχου Ξάνθης Μπάμπη Δημαρχόπουλου.

Υπενθυμίζουμε ότι ο «Μαχητής» είχε αποκαλύψει τα παρακάτω στο φύλλο της Τρίτης:
  • «Ούτε ένα, ούτε δύο… αλλά με 4.340 ευρώ θα «ενισχύσει» οικονομικά ο κύριος Δήμαρχος Μπάμπης με εισηγήτρια και συντάκτρια την κυρία Αλατά Αριστέα του Τμήματος Τουρισμού, Διεύθυνσης ΚΠΑΠΠ.
  • Σύμφωνα με την εισήγηση της «λογίστριας» κυρίας Αλατά (σ.σ. Δεξί χέρι των Τσέπελη - Φανουράκη και τώρα του Δημαρχόπουλου), «πρόκειται για την διαφημιστική προβολή του Δήμου Ξάνθης με 6σέλιδη διαφημιστική καταχώρηση στο ένθετο THE GOLD BOOK OF XANTHI του περιοδικού ICONS. Κι όλα αυτά, 3.5 μήνες πριν τις δημοτικές εκλογές!».

-Το θέμα τελικά συζητήθηκε το βράδυ της Τρίτης με το τραγελαφικό να… απουσιάζει η κυρία Αριστέα Αλατά που ήταν εισηγήτρια και να αποκαλύπτεται ότι πίσω από την διαφημιστική ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ του Δήμου Ξάνθης, ήταν η… Πρόεδρος της Επιτροπής και Αντιδήμαρχος Δέσποινα Παρτσαλίδου!!! Που δεν ενημέρωσε κανένα μέλος για τα… χουβαρνταλίκια της, ξεσηκώνοντας θύελλα διαμαρτυριών από όλες τις παρατάξεις! Ακόμη και ο Φανουράκης δηλαδή, αποδοκίμασε την πρακτική της, ενώ ο Δήμαρχος Ξάνθης εμφανίστηκε και να… έχει άγνοια αλλά και οργισμένος…!!!

(σ.σ. Τελικά η Αντιδήμαρχος Τουρισμού Δέσποινα Παρτσαλίδου, είναι πολύ πιο «ικανή» και «ξύπνια» από ότι φανταζόμουνα…).