GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Η Σχολή Νοσηλευτικής παραμένει στο Διδυμότειχο και αναβαθμίζεται σε Πανεπιστημιακή!

Οι πολύμηνες συντονισμένες προσπάθειες της Δημοτικής Αρχής, του Μητροπολίτη μας, πολιτικών εκπροσώπων, τοπικών φορέων και ιδιαίτερα όλ...


Οι πολύμηνες συντονισμένες προσπάθειες της Δημοτικής Αρχής, του Μητροπολίτη μας, πολιτικών εκπροσώπων, τοπικών φορέων και ιδιαίτερα όλων των κατοίκων του Δήμου Διδυμοτείχου απέδωσαν καρπούς. Επιτέλους δικαίωση!!! Η Σχολή Νοσηλευτικής παραμένει στο Διδυμότειχο!

Το τελικό Σχέδιο Νόμου του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων με τίτλο: «Συνέργεια Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος με Α.Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης, Τ.Ε.Ι. Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και Τ.Ε.Ι. Κεντρικής Μακεδονίας» τέθηκε σήμερα σε διαβούλευση, η οποία θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου. Όπως προκύπτει από το άρθρο 2, παράγραφο 1, στοιχείο (εε) του ως άνω Σχεδίου Νόμου η Σχολή Νοσηλευτικής παραμένει στο Διδυμότειχο ως παράρτημα του Τμήματος Νοσηλευτικής, της Σχολής Επιστημών Υγείας, του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδας, ενώ παράλληλα αναβαθμίζεται από Τ.Ε.Ι. σε Πανεπιστημιακό Ίδρυμα.