GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Καυχιούνται που ψήφισαν τον προϋπολογισμό του Δήμου Τοπείρου ορισμένοι, παρουσιάζοντάς το και ως χάρη στην εκεί κοινωνία. Γιατί όμως δεν ανέφεραν ότι, η μη ψήφιση του προϋπολογισμού, φέρνει εμπόδιο στη λειτουργία του Δήμου και πιθανόν να επισύρει και ποινικά αδικήματα!!!

Είδαμε να καύχιουνται ορισμένοι στον Τόπειρο, πως για το καλό των Δημοτών και για την εύρυθμη λειτουργία του Δήμου, είναι αναγκασμένοι...


Είδαμε να καύχιουνται ορισμένοι στον Τόπειρο, πως για το καλό των Δημοτών και για την εύρυθμη λειτουργία του Δήμου, είναι αναγκασμένοι να ψηφίσουν υπέρ του προϋπολογισμού, που σε κάθε άλλη περίπτωση θα καταψήφιζαν.

Εκείνο όμως που μας κάνει εντύπωση, είναι το γεγονός ότι παρέλειψαν να αναφέρουν πως η μη ψήφιση του προϋπολογισμού, μπορεί να επισύρει και κάποιες ποινικές ευθύνες με αποτέλεσμα να είναι αβέβαιο το μέλλον τους.

Το να εκβιάζεται η κάθε Δημοτική Αρχή με θέμα τον προϋπολογισμό και ειδικά προεκλογικά, σίγουρα δεν τιμά κανέναν, καθώς όπως είναι γνωστό, όλοι οι αυτοδιοικητικοί, ψηφίζονται για να προσφέρουν στον τόπο και όχι στον εαυτό τους, άσχετα αν στην περιοχή μας και στη χώρα γενικότερα, αυτό δε συμβαίνει και βλέπουμε ακριβώς το αντίθετο με λίγες εξαιρέσεις.

Το να μη ψηφίζεις τον προϋπολογισμό ενός Δήμου, δε σημαίνει πως κάνεις κακό στον Δήμαρχο που δε τον χωνεύεις για δικούς σου λόγους, αλλά κάνεις κακό, τόσο στους Δημότες όσο και σε όλους όσους συνεργάζονται με τον Δήμο, μιας και μένουν πίσω πληρωμές ανθρώπων οι οποίοι περιμένουν να πληρωθούν για να ζήσουν…