GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Με το βλέμμα στραμμένο στις εκλογές, η Νέα Δημοκρατία προετοιμάζει τα ψηφοδέλτια νίκης

Ο τομέας οργανωτικού της ΝΔ, που σχεδιάζει τις τελικές κινήσεις του κόμματος με στόχο την ευρύτερη νίκη της ΝΔ στις επικείμενες εθνικέ...


Ο τομέας οργανωτικού της ΝΔ, που σχεδιάζει τις τελικές κινήσεις του κόμματος με στόχο την ευρύτερη νίκη της ΝΔ στις επικείμενες εθνικές εκλογές και επιδίωξη την κατάκτηση της αυτοδυναμίας, έχει θέσει σε υψηλή προτεραιότητα την ολική ανατροπή του εκλογικού αποτελέσματος σε όλους τους νομούς της Θράκης.

Η ήττα της ΝΔ στις εκλογές του 2015 έφερε ως αποτέλεσμα στη Θράκη να υπάρχει μόνο ένας εκλεγμένος βουλευτής σε όλη τη Θράκη επί συνόλου 10 βουλευτών (Αν. Δημοσχάκης στον Έβρο) και προβληματίζει σοβαρά την ηγεσία του κόμματος που έχει θέσει σε υψηλή προτεραιότητα την ανατροπή της εικόνας αυτής με σκοπό να εκλεγούν στη Θράκη τουλάχιστον 6-7 βουλευτές κάτι που θεωρείται από τους ειδικούς στα εκλογικά απολύτως εφικτό, αρκεί να γίνουν οι κατάλληλες πολιτικές κινήσεις και επιλογές προσώπων σε πραγματικά ανανεωτικά ψηφοδέλτια με νέα ευυπόληπτα πρόσωπα κύρους, άφθαρτα με διείσδυση στη μειονότητα, στους Ρομά και σε άλλους πολιτικούς χώρους.

Ιδιαίτερα για το Νομό Ξάνθης στόχος της ηγεσίας του κόμματος και της ομάδας σχεδιασμού των εθνικών εκλογών, είναι η ολική αντιστροφή της εικόνας του 2015, να πάρει δηλαδή η ΝΔ στο Ν. Ξάνθης και τις τρεις βουλευτικές έδρες.

Έχουμε διακρίνει από συζητήσεις με στελέχη στα κεντρικά της ΝΔ ότι ένα από τα πρόσωπα αυτά που θα κάνουν τη διαφορά είναι γυναίκα υψηλής αναγνωρισιμότητας, επιστήμονας, Διευθύντρια της Οφθαλμολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ξάνθης, με μεγάλη αποδοχή στην κοινωνία, με κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο σε όλο το νομό, η οποία πέραν των άλλων χαίρει εκτίμησης στην Κοινωνία της περιοχής μας. Η συμμετοχή της υποψηφιότητας της ιατρού Δέσποινας Σταμπουλή στο ανανεωμένο ψηφοδέλτιο του κόμματος, όχι ως ποσόστωση γυναικών, αλλά ως βασική επιλογή πιστεύουν στην «Πειραιώς» ότι θα ενισχύσει σημαντικά τα ποσοστά της ΝΔ στο νομό Ξάνθης.

Είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ότι η γιατρός έχει καταθέσει την υποψηφιότητά της στην κρίση του Κόμματος κι αναμένει από τον Πρόεδρο την οριστική, επίσημη ανακοίνωση ενός ισχυρού ανανεωμένου ψηφοδελτίου νίκης για το Νομό Ξάνθης, όπως άλλωστε αναμένει κι ολόκληρη η κοινωνία της Ξάνθης

Η Δέσποινα Σταμπουλή είναι μια επιστήμονας χαμηλών τόνων, που προέρχεται από την μεσοαστική τάξη, γέννημα-θρέμμα της Ξάνθης, ένας καθημερινός άνθρωπος της διπλανής πόρτας και παρά τα προηγούμενα όσον αφορά την υποψηφιότητά της στη ΝΔ, χωρίς αλαζονεία και έπαρση, διατηρεί στάση αναμονής σεβόμενη την επίσημη ανακοίνωση του κόμματος, τη στιγμή που άλλοι στη θέση της θα το εκμεταλλεύονταν για αυτοπροβολή και άγρα ψήφων.

Εμείς βέβαια ευχόμαστε καλό προεκλογικό αγώνα, επισημαίνουμε όμως ότι θα είναι μια δύσκολη μάχη σε έναν δύσκολο εκλογικά νομό όπως είναι ο Ν. Ξάνθης.