GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Είναι χρέος τη χώρας μας να είναι πρωταγωνίστρια των εξελίξεων σε Βαλκανικό επίπεδο

“Η Ελλάδα έχει ως χρέος να είναι πρωταγωνίστρια των εξελίξεων σε Βαλκανικό επίπεδο., και για να γίνει αυτό, απαραίτητη προϋπόθεση είν...


“Η Ελλάδα έχει ως χρέος να είναι πρωταγωνίστρια των εξελίξεων σε Βαλκανικό επίπεδο., και για να γίνει αυτό, απαραίτητη προϋπόθεση είναι η συνεργασία” δήλωσε από την Αλεξανδρούπολη, ο Υφυπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Στάθης Γιαννακίδης, στο πλαίσιο ημερίδας η οποία διοργανώθηκε στην πρωτεύουσα του Έβρου με τίτλο «Σχέδιο επιχορήγησης για την στήριξη των Μικρομεσαίων επιχειρήσεων, INTERREG Ελλάδα-Βουλγαρία 2014-2020».

Μάλιστα, όπως ο ίδιος επεσήμανε, πρέπει να εκμεταλλευτούμε τη νέα θέση της χώρας, μετά και τη Συμφωνία των Πρεσπών, και να μη μείνουμε στα λόγια, αλλά να υλοποίησουμε αυτό που λέμε, ότι η Ελλάδα, μπορεί να γίνει η πρωτεύουσα των Βαλκανίων.

Η ημερίδα διοργανώθηκε στο πλαίσιο προδημοσίευσης της 5ης Πρόσκλησης «Σχέδιο Επιχορήγησης για τη στήριξη των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων για ανάπτυξη και επέκταση πέρα από τις τοπικές αγορές» στον Άξονα Προτεραιότητας 1 «Μια ανταγωνιστική και καινοτόμα διασυνοριακή περιοχή», του Προγράμματος Συνεργασίας INTERREG V-A “Ελλάδα – Βουλγαρία 2014-2020”, που άνοιξε 15 Φεβρουαρίου 2019, η Διαχειριστική Αρχή των Προγραμμάτων Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας, η Βουλγαρική Εθνική Αρχή και η Κοινή Γραμματεία του Προγράμματος Συνεργασίας INTERREG V-A ΕΛΛΑΔΑ-ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ 2014-2020.

Στόχος της ημερίδας, η ενίσχυση του επιχειρήν,και της δραστηριότητας κυρίως μικρών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων, μέσω της διασυνοριακής συνεργασίας και το άνοιγμα σε νέες αγορές, νέες καινοτόμες ιδέες και προϊόντα.