GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Δεν υπάρχει διάθεση για μπλόκα από τους αγροτοκτηνοτρόφους της Περιφέρειας ΑΜ-Θ

–Αυτό αποφάσισαν σε περιφερειακό επίπεδο οι σύλλογοί τους -Δεν αποκλείεται να προχωρήσουν σε εναλλακτικές μορφές κινητοποίησης, συλλ...


–Αυτό αποφάσισαν σε περιφερειακό επίπεδο οι σύλλογοί τους
-Δεν αποκλείεται να προχωρήσουν σε εναλλακτικές μορφές κινητοποίησης, συλλαλητήρια ή άνοιγμα των διοδίων.

Επιβεβαίωσαν την πρόθεσή τους να μη λάβουν μέρος, φέτος, στις κινητοποιήσεις με τη μορφή των μπλόκων οι αγροτοκτηνοτροφικοί σύλλογοι της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, κατά τη διάρκεια πρόσφατης συνάντησης εκπροσώπων τους στην Ξάνθη.

Αναλυτικότερα, στην πολύωρη συνάντηση που είχαν οι αγροτοκτηνοτρόφοι σε επίπεδο περιφέρειας στο Εργατικό Κέντρο Ξάνθης, αποφασίστηκε ότι, σε πρώτη φάση, τουλάχιστον, δεν υπάρχει διάθεση για συμμετοχή σε μπλόκα, όπως γινόταν τα προηγούμενα χρόνια, κάτι βέβαια που είχαν αναφέρει από την αρχή της νέας χρονιάς και επιβεβαιώθηκε επίσημα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι, δεν υπάρχουν προβλήματα. Από εκεί και πέρα, δεν αποκλείεται, όπως ενημερώνει ο Πρόεδρος του αγροτικού συλλόγου «Η ΕΝΟΤΗΤΑ» Δήμου Τοπείρου, κύριος Κώστας Δαλάτσης, να γίνουν κάποιες εναλλακτικές κινητοποιήσεις, συλλαλητήρια ή ακόμη και άνοιγμα των διοδίων, στο πλαίσιο της γενικότερης αγανάκτησης που υπάρχει για τα άλυτα ζητήματα, που συνεχίζουν να ταλαιπωρούν τον κλάδο.