GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Περιοριστικά μέτρα κυκλοφορίας στην Εγνατία Οδό λόγω εργασιών ανακατασκευής οδοστρώματος στο Σταθμό Διοδίων Μουσθένης

Αποφασίστηκε ο περιορισμός κυκλοφορίας των οχημάτων και στα δύο (2) ρεύματα της Εγνατίας Οδού, εκατέρωθεν του Σταθμού Διοδίων Μουσθένη...


Αποφασίστηκε ο περιορισμός κυκλοφορίας των οχημάτων και στα δύο (2) ρεύματα της Εγνατίας Οδού, εκατέρωθεν του Σταθμού Διοδίων Μουσθένης, λόγω εργασιών ανακατασκευής οδοστρώματος, κατά το χρονικό διάστημα από 25-02-2019 έως 25-04-2019.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών θα αποκλείονται ορισμένες λωρίδες κυκλοφορίας, ανά κατεύθυνση, ενώ η κίνηση των οχημάτων θα πραγματοποιείται από τις εναπομένουσες λωρίδες, σύμφωνα με την υπάρχουσα σήμανση και την πρόοδο των εργασιών, ενώ σε καμία περίπτωση δεν θα πραγματοποιηθεί καθολική διακοπή κυκλοφορίας και ακινητοποίηση των οχημάτων επί της εν λόγω οδού.

Με μέριμνα του αναδόχου η κίνηση των οχημάτων θα πραγματοποιείται τουλάχιστον από μία λωρίδα πλάτους περίπου 4,50 μέτρων, προκειμένου διευκολύνονται τα υπερμεγέθη οχήματα που τυχόν κινηθούν το επίμαχο διάστημα.

Οι εν λόγω εργασίες θα εκτελούνται μόνο κατά τη διάρκεια της ημέρας, εκτός αν αυτό επιβάλλεται για ιδιαίτερους λόγους ασφαλείας και την αντιμετώπιση τελείως προσωρινών καταστάσεων, μόνο κατόπιν σχετικής έγκρισης του Τμήματος Τροχαίας Καβάλας. Η σήμανση θα παραμένει και κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Δεν θα πραγματοποιηθούν εργασίες το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας (από 08-03-2019 έως 11-03-2019) και της 25ης Μαρτίου (από 22-03-2019 έως 25-03-2019), λόγω αυξημένης κυκλοφορίας οχημάτων.