GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Η Γέφυρα για Πίλημα και οι κυκλικοί κόμβοι της Ξάνθης

Με ερώτηση του ο Μ. Φανουράκης έλεγξε την δημοτική αρχή για το κόστος της παρέμβασης στην γέφυρα του Πιλήματος κατά την διάρκεια της σ...


Με ερώτηση του ο Μ. Φανουράκης έλεγξε την δημοτική αρχή για το κόστος της παρέμβασης στην γέφυρα του Πιλήματος κατά την διάρκεια της συζήτησης της αναμόρφωσης του προϋπολογισμού στο δημοτικό συμβούλιο της Ξάνθης το βράδυ της Τρίτης.

Απαντώντας ο δήμαρχος ανέφερε ότι μέχρι σήμερα δεν υπήρχε χρηματοδοτικό εργαλείο για την παρέμβαση, σημειώνοντας ότι αυτό θα γίνει από ιδίους πόρους του δήμου.

Ακολούθησε η πρόταση του δημάρχου να μπει στο Τεχνικό πρόγραμμα αν αυτό είναι δυνατόν, προκειμένου να κατασκευαστούν κυκλικοί κόμβοι στην περιοχή της Καλλιθέας και στο πάρκο του διοικητηρίου στην συμβολή της Βενιζέλου κόστους περίπου 300.000 ευρώ.

Η κα Σπανού διευθύντρια οικονομικού ανέφερε ότι υπάρχει δυνατότητα να μπούνε οι κυκλικοί κόμβοι στην μεγάλη αναμόρφωση που θα συζητηθεί στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο.

Ο Ιπποκράτης Καμαρίδης στην τοποθέτηση του παρατήρησε λέγοντας ότι πριν ακόμη αρχίσει η εφαρμογή του Τεχνικού προγράμματος ήρθε τροποποίηση επικρίνοντας την διοίκηση του δήμου λέγοντας ότι μετά από πέντε χρόνια διακυβέρνησης η δημοτική αρχή τώρα θα … μελετήσει και τώρα θα … υλοποιήσει χαρακτηρίζοντας τα αστεία, τονίζοντας ότι μέσα σε 2 μήνες αυτά τα πράγματα δεν γίνονται, χαρακτηρίζοντας την ενέργεια της δημοτικής επιπόλαια τοποθετώντας της πρωτοβουλίες σε προεκλογικές κινήσεις. προκαλώντας την αντίδραση του Αντί του Δημάρχου, αντιδημάρχου Κυριάκου Παπαδόπουλο για τον χαρακτηρισμό επιπολαιότητα.

Ακολούθησε ένας χαμός από τους συμβούλους.
Η παρέμβαση του προέδρου ήταν καταλυτική σε μία προσπάθεια να κατευνάσει την ένταση που προς στιγμή εκδηλώθηκε.

Στην παρέμβαση του ο Γ. Κολλάρος πρότεινε στο Σώμα την κατασκευή κυκλικού κόμβου στην λεωφόρο Στρατού και Δημοκρίτου.