GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Ε. Λαμπάκης: “Ολοκληρώσαμε το 95% του προγράμματός μας”

Η δημοτική παράταξη “Πόλη & Πολίτες ” και ο επικεφαλής της Βαγγέλης Λαμπάκης, πραγματοποίησαν εκδήλωση παρουσίασης 13 νέων υποψηφ...


Η δημοτική παράταξη “Πόλη & Πολίτες ” και ο επικεφαλής της Βαγγέλης Λαμπάκης, πραγματοποίησαν εκδήλωση παρουσίασης 13 νέων υποψηφίων για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Μαϊου, χθες το απόγευμα της Δευτέρας.

Μετά και από αυτήν την παρουσίαση, οι μέχρι τώρα υποψήφιοι της παράταξης, φτάνουν στους 84, με στόχο να ξεπεράσουν τους 100, ενώ την ερχόμενη Δευτέρα θα γίνει η παρουσίαση άλλων 10 υποψηφίων στις Φέρες

Ο νυν δήμαρχος της Αλεξανδρούπολης, ξεκίνησε την ομιλία του τονίζοντας ότι η παράταξή του διοίκησε το δήμο για οκτώ χρόνια με σύνεση και δημιουργικότητα και συνεχίζει να έχει μια ανοδική πορεία μέρα με τη μέρα και όχι φθίνουσα όπως κάποιοι θέλουν να υποστηρίζουν.

Κι αυτό γιατί έχει αποδείξει με τα έργα της την αξία της, αφού έχει ολοκληρώσει μέχρι σήμερα το 95% του προγράμματός της και το μόνο που δεν έχει υλοποιηθεί ουσιαστικά, είναι η μεταφορά του γηπέδου “Φώτης Κοσμάς”, κάτι όμως που είναι προτεραιότητα.

“Η ομάδα αποτελείται από ανθρώπους με διαφορετικές κομματικές αποχρώσεις και δεν έχει ανάγκη από κανένα χρίσμα, όμως η οποιαδήποτε στήριξη από όλους τους πολιτικούς χώρους είναι αποδεκτή”, σημείωσε.

Κλείνοντας ο Ευάγγελος Λαμπάκης, θέλησε να θέσει κι ένα ερώτημα που αφορά τα μέσα μαζικής ενημέρωσης της πόλης μας, λέγοντας χαρακτηριστικά πως “2,5 μέσα προσπαθούν καθημερινά να αποδείξουν ότι είμαστε ανίκανοι και μας κάνουν επιθέσεις. Αναρωτιέμαι τι άλλαξε και ξεκίνησε αυτή η επίθεση στο ένα μέσο πριν δύο μήνες και στο άλλο πριν 14. Τι σκοπούς υπηρετούν αν όχι την αντικειμενική ενημέρωση του λαού της Αλεξανδρούπολης;”

Κατόπιν προχώρησε στην παρουσίαση των 13 νέων υποψηφίων.

ΛΙΣΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ 11/02/2019

1) Καλαϊτζίδης Γιώργος – ΑΓΡΟΤΗΣ
2) Μαλουσίδου Χρυσούλα – ΟΙΚΙΑΚΑ
3) Τσοπουριάν Μαριέττα – ΟΙΚΙΑΚΑ
4) Ατματζίδης Λεωνίδας – ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΑΜΤΙΑΣ
5) Καρασάνης Θεόδωρος – ΣΥΝΟΡΙΟΦΥΛΑΚΑΣ
6) Ατματζίδου Παναγιώτα – ΚΟΜΜΩΤΡΙΑ
7) Νεπιανίδης Βασίλειος – ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ
8) Σαριμπεκίδης Αντρανικ (Ανδρέας) – ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ
9) Τσαρουχίδου Αλεξανδρα – ΟΙΚΙΑΚΑ
10) Γαβρίλοβα Ιουλία – ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΡΩΣΙΚΟ ΣΠΙΤΙ, ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ
11) Γιαμούρα Μαρία – ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ
12) Πατερόπουλος Κώστας – ΓΥΜΝΑΣΤΗΣ
13) Σαλή Ογλού Γιασεμίν – ΟΙΚΙΑΚΑ

Αναφερόμενος στο σύνολο των μέχρι σήμερα υποψήφιων δημοτικών συμβούλων της παράταξης “Πόλη και Πολίτες” ο Ευάγγελος Λαμπάκης σημείωσε πως οι 33 είναι πτυχιούχοι ανώτατης εκπαίδευσης, οι 8 κάτοχοι πτυχίων ΙΕΚ, οι 9 αγρότες, οι 29 ελεύθεροι επαγγελματίες και 4 νοικοκυρές.