GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 65 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε τον Ιανουάριο

Μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει κάθε μέρα το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ. Τον Ιανουάριο του 2019 οι παίκτες κέρδισαν περισσότερα ...


Μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει κάθε μέρα το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ. Τον Ιανουάριο του 2019 οι παίκτες κέρδισαν περισσότερα από 65 εκατομμύρια ευρώ. Την τελευταία εβδομάδα, από τις 29 Ιανουαρίου έως τις 4 Φεβρουαρίου 2019, τα κέρδη ξεπέρασαν τα 17 εκατομμύρια ευρώ.

Ο νικητής της εβδομάδας, σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ στο Σαρωνικό, επέλεξε τα στοιχήματα «Τελικό Αποτέλεσμα» και «Ημίχρονο/ Τελικό» σε πέντε αγώνες από την Premier League και τη League 1 της Αγγλίας, έπαιξε το σύστημα 4 και με 4 ευρώ κέρδισε 10.065 ευρώ.

Στο Πάμε Στοίχημα-Ιπποδρομίες, την Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019, στο Τρικάστ (σωστή πρόβλεψη των τριών πρώτων ίππων με την ακριβή σειρά) σε ιπποδρομία από το Vaal, ένας νικητής από τη Νέα Σμύρνη κέρδισε 1.770 ευρώ.

Την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019, στο Σκορ Πλασέ (σωστή πρόβλεψη των πλασέ σε επτά συνεχόμενες κούρσες), σε ιπποδρομία από το Greyville, ένας νικητής από τον Πειραιά κέρδισε 1.294 ευρώ, στο Τρικάστ, σε ιπποδρομία από το Southwell, ένας νικητής από την Αθήνα κέρδισε 1.232 ευρώ και στο Τετραπλό (σωστή επιλογή των τεσσάρων ίππων με ακριβή σειρά), σε ιπποδρομία από το Greyville, ένας νικητής από την Αθήνα κέρδισε 2.145 ευρώ.