GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Έπρεπε να περάσουν 5 χρόνια θητείας της Παράταξης «πρότυπο» στο τιμόνι του Δήμου, για να παραδεχτεί η Αντιδήμαρχος Δ. Παρτσαλίδου πως δεν έχει γίνει τίποτα σε αυτό το κομμάτι!!!

Διαβάζοντας την επιστολή απάντησης της Αντιδημάρχου Δέσποινας Παρτσαλίδου προς εφημερίδα της Ξάνθης, μου δημιουργήθηκε η εξής απορία… Έπ...

Διαβάζοντας την επιστολή απάντησης της Αντιδημάρχου Δέσποινας Παρτσαλίδου προς εφημερίδα της Ξάνθης, μου δημιουργήθηκε η εξής απορία… Έπρεπε να περάσουν πέντε χρόνια διοίκησης του Δήμου από την Παράταξη «πρότυπο», για να καταλάβουν και να μας πουν ότι δεν έγινε τίποτα σε θέματα Τουρισμού;;; Πέντε χρόνια χωρίς καμία πρόταση;;; πέντε χρόνια και τώρα στο τέλος θυμήθηκαν να προτείνουν πως η Ξάνθη χρειάζεται διαφήμιση σαν περιοχή, έξω από τα Καρναβάλια και τις Γιορτές Παλιάς Πόλης;;; Και να, σε όλο αυτό το κομμάτι, φέρουν ευθύνη πολλοί, αλλά αυτό δε το θυμόμαστε μετά από πέντε χρόνια….

Γιατί ειλικρινά φίλη και συμπαθέστατη η Αντιδήμαρχος, όμως δε νομίζω πως είναι θετικό για την διοίκηση του Δήμου, να μιλάμε για επιτροπή Τουρισμού η οποία δεν μπορεί να λειτουργήσει με ευθύνη της ίδιας της Διοίκησης «πρότυπο»…

Και στο κάτω – κάτω, γιατί θα πρέπει πάντα να συγκρίνουμε τη Δημοτική Αρχή με τις προηγούμενες και να μη τη συγκρίνουμε με άλλες, που διοικούν Δήμους και τους έχουν κάνει πραγματικά πρότυπο, την ίδια χρονική στιγμή!!!