GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



ΝΕΚΡΟΣ ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ 38ΧΡΟΝΟΣ ΨΑΡΑΣ ΣΤΗΝ ΚΕΡΑΜΩΤΗ ΚΑΒΑΛΑΣ, ΝΟΣΗΛΕΥΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ ΨΑΡΑΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

Νεκρός εντοπίστηκε 38χρονος ψαράς στην Κεραμωτή Καβάλας.


Νεκρός εντοπίστηκε 38χρονος ψαράς στην Κεραμωτή Καβάλας.

Ο άτυχος 38χρονος ανασύρθηκε από τις εκβολές του ποταμού Νέστου, μαζί με έναν ακόμη ψαρά. Ο δεύτερος παραμένει νοσηλευμένος στο Νοσοκομείο της Καβάλας

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, από τις εκβολές του ποταμού Νέστου, 38χρονος αλλοδαπός, ο οποίος είχε μεταβεί για ψάρεμα με καλάμι μαζί με φίλο του αλλοδαπό, ηλικίας 53 ετών.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση του λιμενικού σώματος, επαγγελματίας αλιέας, επιβαίνων στο υπό την ιδιοκτησία του σκάφος "ΓΡΗΓΟΡΟΥΣΑ" Ν.Κ. 926, περισυνέλεξε τον 38χρονο από το νερό, όπως επίσης και τον 53χρονο, ο οποίος διατηρούσε τις αισθήσεις του.

Ο 38χρονος παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και διεκομίσθη στο Κέντρο Υγείας Χρυσούπολης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ ο 53χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, όπου παραμένει νοσηλευόμενος.

Από το Β' Λιμενικό Τμήμα Κεραμωτής του Κεντρικού Λιμεναρχείου Καβάλας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θράκης.