GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Χειροπέδες σε 20χρονο διακινητή

Συνελήφθη στις 20-2-2019 το απόγευμα, σε αγροτική περιοχή των Λουτρών Έβρου, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών τη...


Συνελήφθη στις 20-2-2019 το απόγευμα, σε αγροτική περιοχή των Λουτρών Έβρου, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, 20χρονος αλλοδαπός, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας εννέα (9) μη νόμιμους μετανάστες.

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα ακινητοποιημένο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ενώ πλησίον του οχήματος βρέθηκαν ο 20χρονος και εννέα (9) μη νόμιμοι μετανάστες.

Από την αστυνομική έρευνα, προέκυψε ότι ο 20χρονος ως συνοδηγός του οχήματος μαζί με τον οδηγό του, ο οποίος αναζητείται, επιβαίνοντες στο παραπάνω όχημα, προωθούσαν, παράνομα, στην ενδοχώρα, τους εννέα (9) μη νόμιμους μετανάστες, τους οποίους αποβίβασαν στο σημείο, λόγω μηχανικής βλάβης του οχήματος.

Κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Φερών Αλεξανδρούπολης.