GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Με 14 θέματα ημερήσιας διάταξης συνεδριάζει αύριο η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Ξάνθης

Την 6η Φεβρουαρίου 2019, ημέρα Τετάρτη και ώρα 14:00 συνέρχεται σε τακτική συνεδρίαση η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Ξάνθης, στο Δημαρχι...


Την 6η Φεβρουαρίου 2019, ημέρα Τετάρτη και ώρα 14:00 συνέρχεται σε τακτική συνεδρίαση η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Ξάνθης, στο Δημαρχιακό Κατάστημα (Πλατεία Δημοκρατίας) προκειμένου να συζητηθούν τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης και να ληφθούν οι σχετικές αποφάσεις σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ.6 του άρθρου 75 του Ν.3852/2010 (ΦΕΚ Α΄87).

  1. Έγκριση των τεχνικών προδιαγραφών και καθορισμός των όρων διακήρυξης ανοιχτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού της προμήθειας με τίτλο: «ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΦΩΤΙΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΦΩΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΤΥΠΟΥ LED & ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΛΑΜΠΤΗΡΩΝ ΤΥΠΟΥ LED» (εισηγητής Κυριάκος Πεπονίδης).
  2. Έγκριση του από 22-1-2019 πρακτικού αποσφράγισης δικαιολογητικών μειοδότη του ηλεκτρονικού διαγωνισμού «Προμήθεια τροφίμων & γαλακτοκομικών προϊόντων» (εισηγητής Κυριάκος Πεπονίδης, Πρόεδρος Επιτροπής).
  3. Έγκριση του από 25-1-2019 πρακτικού ανοίγματος οικονομικών προσφορών του ηλεκτρονικού διαγωνισμού «Προμήθεια μηχανημάτων έργου και συνοδευτικού εξοπλισμού» (εισηγητής Κυριάκος Πεπονίδης, Πρόεδρος Επιτροπής).
  4. Έγκριση του από 25-1-2019 πρακτικού ελέγχου δικαιολογητικών κατακύρωσης του συνοπτικού διαγωνισμού «Προμήθεια καθοδηγητικών πινακίδων τροχαίας & είδη ασφάλειας κυκλοφορίας οχημάτων» (εισηγητής Κυριάκος Πεπονίδης, Πρόεδρος Επιτροπής).
  5. Έγκριση του από 31/01/2019 πρακτικού ελέγχου δικαιολογητικών κατακύρωσης που αφορά τον συνοπτικού διαγωνισμού με τίτλο: «Προμήθεια υλικών για σιδηροκατασκευές» (εισηγητής Κυριάκος Πεπονίδης, Πρόεδρος Επιτροπής).
  6. Έγκριση από 31/01/2019 πρακτικού ελέγχου δικαιολογητικών κατακύρωσης που αφορά τον συνοπτικού διαγωνισμού με τίτλο: «Προμήθεια Ξυλείας» (εισηγητής Κυριάκος Πεπονίδης, Πρόεδρος Επιτροπής).
  7. Έγκριση του από 30/01/2019 πρακτικού διενέργειας ηλεκτρονικού διαγωνισμού που αφορά την προμήθεια: «Καυσίμων Θέρμανσης Κίνησης & Λιπαντικών» (εισηγητής Κυριάκος Πεπονίδης, Πρόεδρος Επιτροπής).
  8. Έγκριση του από 29-1-2019 πρακτικού αποσφράγισης και αξιολόγησης προσφορών του διαγωνισμού «Συντονισμός και υλοποίηση δράσεων Δήμου Ξάνθης στο έργο «CERTOUR II: FOR A BETTER SME MANAGEMENT» (CERTOUR II)» (εισηγητής Ελευθέριος Αποστολίδης, Πρόεδρος Επιτροπής).
  9. Συγκρότηση Επιτροπής διενέργειας διαγωνισμών και αξιολόγησης προσφορών για τις συμβάσεις προμηθειών και τις συμβάσεις (εισηγήτρια Χριστίνα Ράλλη).
  10. Έγκριση έκδοσης εντάλματος προπληρωμής για την αντιμετώπιση δαπανών που αφορούν την επέκταση ΦΟΠ (εισηγήτρια Χριστίνα Ράλλη).
  11. Έγκριση έκθεσης με τα αποτελέσματα εκτέλεσης του προϋπολογισμού κατά το 4ο τρίμηνο (δωδεκάμηνο) του έτους 2018 (εισηγήτρια Μαρία Σπανού).
  12. Κατάρτιση όρων εκμίσθωσης καταστήματος Α επί της οδού Π. Τσαλδάρη 115 (εισηγήτρια Αικατερίνη Μαυρομάτη).
  13. Εξουσιοδότηση των δικηγόρων του Δήμου Ξάνθης για παράσταση και εκπροσώπηση του Δήμου Ξάνθης ενώπιον του Ειρηνοδικείου Ξάνθης (εισηγήτρια Ελένη Χατζηλιάδου).
  14. Εξουσιοδότηση των δικηγόρων του Δήμου Ξάνθης για παράσταση και εκπροσώπηση του Δήμου Ξάνθης ενώπιον του Ειρηνοδικείου Ξάνθης (εισηγήτρια Ελένη Χατζηλιάδου).