GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Τρεις αναμετρήσεις στο πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου για τις ομάδες της Ακαδημίες της Xanthi FC

Τρεις αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου για τις ομάδες της Ακαδημίες της Xanthi FC που συμμετέχουν στα αντίστοι...

Τρεις αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου για τις ομάδες της Ακαδημίες της Xanthi FC που συμμετέχουν στα αντίστοιχα ηλικιακά πρωταθλήματα της Super League «Σουρωτή». Πιο συγκεκριμένα, η Κ-19 του Κώστα Μπεδρελή θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Παναιτωλικό στα πλαίσια της 18ης αγωνιστικής. Διαιτητής του αγώνα που θα ξεκινήσει στις 14:00 της Κυριακής στο αθλητικό κέντρο Emileon θα είναι ο Δημήτρης Κουρλός (Μπύρος – Κατσαρός) της ΕΠΣ Ευρυτανίας.

Η Κ-17 του Κώστα Προδρομίτη φιλοξενείται το Σάββατο στο γήπεδο της Τριανδρίας από την αντίστοιχη ομάδα του Άρη για την 18η αγωνιστική ημέρα σε ένα σημαντικό παιχνίδι από βαθμολογικής άποψης για την μάχη της 2ης θέσης που οδηγεί στο final four. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 12:30 και διαιτητής θα είναι ο Ιορδάνης Κατεριάδης Ταγκαλίδης – Μίλτσης) της ΕΠΣ Πέλλας.

Η Κ-15 του Θόδωρου Καραγιαννίδη μετά το ρεπό της προηγούμενης εβδομάδας, επιστρέφουν σε αγωνιστικούς ρυθμούς αντιμετωπίζοντας το Σάββατο (14:45) την αντίστοιχη ομάδα του Άρη στο γήπεδο Τριανδρίας. Η ξανθιώτικη ομάδα είναι στην 2η θέση με 17 βαθμούς ενώ οι γηπεδούχοι έχουν 11 πόντους και είναι στην 3η. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Νίκος Μαρόπουλος (Κουφός – Κουρμαδιάς) της ΕΠΣ Μακεδονίας.