GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Δύο εντός έδρας αγώνες περιλαμβάνει το πρόγραμμα των ομάδων της Ακαδημίας της Xanthi FC

Δύο αγώνες περιλαμβάνει το πρόγραμμα των ομάδων της Ακαδημίας της Xanthi FC που συμμετέχουν στα αντίστοιχα ηλικιακά πρωταθλήματα της Sup...

Δύο αγώνες περιλαμβάνει το πρόγραμμα των ομάδων της Ακαδημίας της Xanthi FC που συμμετέχουν στα αντίστοιχα ηλικιακά πρωταθλήματα της Super League. Πιο συγκεκριμένα, η Κ-19 του Κώστα Μπεδρελή την Κυριακή το μεσημέρι (14:00) στο αθλητικό κέντρο των Πηγαδίων θα υποδεχθεί την αντίστοιχη ομάδα του Ατρόμητου σε ένα παιχνίδι με ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον καθώς οι δύο ομάδες «συγκατοικούν» στην 4η θέση της βαθμολογίας έχοντας από 28 βαθμούς. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Θόδωρος Γιαπουντζής (Γκοντόλιας – Τζιβαρτζίδης) της ΕΠΣ Ξάνθης.

Εντός έδρας παιχνίδι το Σάββατο (14:00) στο αθλητικό κέντρο των Πηγαδίων και για την Κ-17 της Xanthi FC. Οι παίκτες του Κώστα Προδρομίτη θα διεκδικήσουν τη νίκη από τη Λάρισα σε μία προσπάθεια για την βαθμολογική άνοδο που θα τους δώσει το δικαίωμα να συνεχίσουν την προσπάθεια για την διάκριση και την κατάληψη θέσης που οδηγεί στο final four. Οι γηπεδούχοι είναι στην 5η θέση της βαθμολογίας με 19 πόντους, ενώ η Λάρισα είναι στην τελευταία θέση με 8. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Αναστάσιος Τσιλίκας (Καρασαβαΐδης – Ζαχαρίας) της ΕΠΣ Καβάλας.

Αγωνιστική δράση δεν υπάρχει για την Κ-15 της Xanthi FC. Οι παίκτες του Θόδωρου Καραγιαννίδη που είναι στην 2η θέση με 17 πόντους, έχουν το προγραμματισμένο τους ρεπό την 12η αγωνιστική.