GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Το μυστικό για το τέλειο λούσιμο των μαλλιών

Η περιποίηση και η φροντίδα των μαλλιών μας ήταν και θα είναι πάντα προτεραιότητα για κάθε γυναίκα, για αυτό και συχνά νέες τάσεις και...


Η περιποίηση και η φροντίδα των μαλλιών μας ήταν και θα είναι πάντα προτεραιότητα για κάθε γυναίκα, για αυτό και συχνά νέες τάσεις και συμβουλές ξεπηδούν για να μας δείξουν τον τρόπο που θα πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Dry shampoo, μάσκες, κρέμες και τελετουργίες έρχονται και φεύγουν φέρνοντας άλλοτε φοβερές αλλαγές και άλλοτε φοβερές αποτυχίες. Τον τελευταίο καιρό το ενδιαφέρον μοιάζει να έχει στραφεί στο λεγόμενο scalp care, ώστε να προστατεύουμε την πολύτιμη επιφάνεια του κρανίου μας από ερεθισμούς, πληγές και φυσικά την τριχόπτωση.

Το scalp care αποτελεί μεγάλο τμήμα της γαλλικής «beauty παράδοσης», για αυτό και περίφημα γαλλικά brand όπως η εταιρεία René Furterer το προωθούν εδώ και πάνω από 60 χρόνια. Μάλιστα, στο ινστιτούτο René Furterer όσοι έχουν κάποια πάθηση στο τριχωτό της κεφαλής ή αναζητούν απλά την απόλυτη περιποίηση μπορούν να κλείσουν ένα ραντεβού στο οποίο ειδικοί φωτογραφίζουν σε πολύ κοντινή απόσταση το κρανίο τους και μετά από έρευνα εντοπίζουν ακριβώς τι ανάγκες υπάρχουν.

Από ότι φαίνεται το πρώτο λάθος που κάνουμε είναι ότι φοβόμαστε το σαμπουάν γιατί φοβόμαστε να μη τα επιβαρύνει και τα κάνει είτε πιο λιπαρά είτε πιο ξηρά. Αυτό συμβαίνει όμως με συγκεκριμένα βαριά προϊόντα και δεν πρέπει να μας σταματά από το να προσφέρουμε ένα πλούσιο μασάζ στα μαλλιά και το δέρμα μας.

Η γαλλική εταιρεία προτείνει να ξεκινήσουμε τη ρουτίνα καθαρισμού μας με ένα λάδι για μασάζ στο κεφάλι μας το οποίο θα περιποιηθεί το δέρμα μας και θα χαλαρώσει μάλιστα ολόκληρο το σώμα μας. Στη συνέχεια ακολουθεί το λούσιμο με ένα κατάλληλο για τον τύπο μαλλιών μας σαμπουάν, χωρίς τσιγκουνιές εφόσον έχουμε βρει το σωστό προϊόν και τέλος μία μάσκα μαλλιών ταιριαστή και πάλι στον τύπο μας.

Το μασάζ, το λούσιμο και η μάσκα μπορεί να πάρουν περίπου 45 λεπτά και να φαίνονται μία χρονοβόρα και δύσκολη διαδικασία, όμως η γαλλική παράδοση υπόσχεται φοβερό αποτέλεσμα, χαλάρωση και πολύ μεγαλύτερη διάρκεια για το πιστολάκι και το χτένισμά μας