GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ο «Φιλόδημος» μοιράζει εκατομμύρια για έργα ύδρευσης και στην Ξάνθη πέρα βρέχει

Προς ΔΕΥΑ Ξάνθης ενταύθα: Υπάρχει έτοιμη μελέτη για ύδρευση της Ξάνθης από τον Παράδεισο από την θητεία του Μ. Στυλιανίδη ως Δημάρχου ...


Προς ΔΕΥΑ Ξάνθης ενταύθα: Υπάρχει έτοιμη μελέτη για ύδρευση της Ξάνθης από τον Παράδεισο από την θητεία του Μ. Στυλιανίδη ως Δημάρχου Ξάνθης ή όχι;;; Αν υπάρχει γιατί δεν αξιοποιείτε τον Υφυπουργό Ευ. Γιαννακίδη για την χρηματοδότηση του έργου!!!!!

Διαβάζοντας εχθές το δελτίο τύπου του Υφυπουργού Στάθη Γιαννακίδη, σχετικά με το πρόγραμμα «Φιλόδημος» και την χρηματοδότηση μέσω αυτού, μεγάλων έργων ύδρευσης (ο «Φιλόδημος» μοιράζει εκατομμύρια και στην Ξάνθη κάποιοι πετάνε αετό), ήρθε στο μυαλό μου μια ξεχασμένη Ιστορία, σχετικά με την ύδρευση της Ξάνθης από τον Παράδεισο. Αυτή η ξεχασμένη για κάποιους ιστορία, αφορά σε μελέτη η οποία είχε γίνει επί Δημαρχίας Μ. Στυλιανίδη στον Δήμο Ξάνθης και αφορούσε τη μεταφορά με νέο αγωγό από τις πηγές του Παραδείσου και μάλιστα με μεγαλύτερη υψομετρική διαφορά σε σχέση με τον υπάρχοντα αγωγό, αλλά και με εξαιρετική ποιότητα νερού. Έργο το οποίο θα αποτελούσε κάτι εντελώς καινούριο, που δεν θα είχε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο αγωγός που σήμερα μεταφέρει το νερό στην Ξάνθη από τον Παράδεισο και μάλιστα σύμφωνα με τις προβλέψεις εκείνης της εποχής, θα μπορούσε να δώσει νερό και στον Δήμο Αβδήρων, γι’ αυτό εξάλλου είχαν γίνει τότε όλες οι απαραίτητες στα χαρτιά διαδικασίες, για τη δημιουργία μιας άλλης ΔΕΥΑ.