GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Ότι αγαπώ θα ζει για πάντα: Υπέροχη μουσική βραδιά από τον Γ. Βαλτινό

Μία υπέροχη μουσική βραδιά απόλαυσαν οι Ξανθιώτες και οι Ξανθιώτισσες το απόγευμα της Τρίτης στο Δημοτικό Αμφιθέατρο της Ξάνθης, ακο...


Μία υπέροχη μουσική βραδιά απόλαυσαν οι Ξανθιώτες και οι Ξανθιώτισσες το απόγευμα της Τρίτης στο Δημοτικό Αμφιθέατρο της Ξάνθης, ακούγοντας τον Γρηγόρη Βαλτινό σε μία τέλεια μουσική παράσταση συνοδευόμενο από την χορωδία του Μουσικού Γυμνασίου Ξάνθης.

Συνόδευσαν μουσικά οι Δημήτρης Δημητρίου στο πιάνο, Στέλιος Κολοβός στην Κιθάρα και ο Νίκος Νικολαΐδης στο μπουζούκι.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος Ξάνθης Χ. Δημαρχόπουλος. Πρέπει να σημειωθεί ότι το Κέντρο Πολιτισμού παραχώρησε το αμφιθέατρο για την εκδήλωση του γηροκομείου Ξάνθης δωρεάν.

Τα υπόλοιπα αφέθηκαν στον Γρηγόρη Βαλτινό και στην ευχάριστη διάθεση που αγκάλιασε τους παρευρισκομένους μέσα στην αίθουσα όπου τα έσοδα της εκδήλωσης διατέθηκαν στο γηροκομείο της Ξάνθης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι φιλοξενούμενοι του γηροκομείου ήταν παρόντες στην μουσική βραδιά.

Με απόφασή του το Δ.Σ. του Γηροκομείου Ξάνθης ανακήρυξε επίσημα ευεργέτη τον Γρηγόρη Βαλτινό για την προσφορά του στο ίδρυμα.

Ο πρόεδρος του γηροκομείου της Ξάνθης Γιάννης Παπαχρόνης αναφέρθηκε εκτενώς στην στήριξη του Γρηγόρη Βαλτινού. Μία στήριξη που κρατάει από το 2012 και στάθηκε η αφορμή το γηροκομείου της Ξάνθης να έχει οφέλη ύψους 120.000 ευρώ περίπου.

Ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να γίνει στην παρουσία της χορωδίας του Μουσικού Σχολίου Ξάνθης, όπου παρόλο τον ελάχιστο χρόνο που υπήρχε στην διάθεση τους για πρόβες με τον καλλιτέχνη, υποστήριξαν την όλη εκδήλωση με επαγγελματισμό, πράγμα που σημαίνει πως το μουσικό σχολείο της Ξάνθης κάνει πολύ σωστά την δουλειά του.

Ότι αγαπώ θα ζει για πάντα: Υπέροχη μουσική βραδιά από τον Γ. Βαλτινό