GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Π.Ε. Έβρου: Πιλοτική δράση “Υγιεινή και ασφάλεια στο χώρο εργασίας”

Πιλοτική δράση με θέμα «Υγιεινή και Ασφάλεια στο χώρο εργασίας» πραγματοποίησε η Περιφερειακή Ενότητα Έβρου, στο πλαίσιο της βελτίωση...



Πιλοτική δράση με θέμα «Υγιεινή και Ασφάλεια στο χώρο εργασίας» πραγματοποίησε η Περιφερειακή Ενότητα Έβρου, στο πλαίσιο της βελτίωσης λειτουργίας της Δημόσιας Διοίκησης. Η εκδήλωση έλαβε χώρα την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019 στην αίθουσα εκδηλώσεων του κεντρικού κτιρίου της ΠΕ Έβρου, Καραολή & Δημητρίου 40, στην Αλεξανδρούπολη, και απευθυνόταν στους ωφελούμενους του προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας του ΟΑΕΔ και στους υπαλλήλους των Υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτριος Πέτροβιτς κατά τον χαιρετισμό του τόνισε ότι η σχέση Δημόσιας Διοίκησης και εργαζομένων σε αυτή πρέπει να είναι αμφίδρομη και λειτουργική προς όφελος του κοινωνικού συνόλου. «Στην Περιφερειακή Ενότητα Έβρου αξιοποιούμε και αναδεικνύουμε τις δεξιότητες των εργαζομένων στον δημόσιο τομέα. Κανείς δεν περισσεύει και όλοι μπορούν να προσφέρουν πέρα από τα στεγανά των οργανογραμμάτων και των υπαλληλικών αρμοδιοτήτων».

Ομιλητές ήταν οι υπάλληλοι της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου:

  • Κυρτζίδου Σταυρούλα, ΠΕ Μηχανολόγων Μηχανικών, προϊσταμένη Τμήματος Αδειών κυκλοφορίας της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών της ΠΕ Έβρου (Τεχνικός Ασφαλείας)
  • Μπινοπούλου Σταυρούλα, ΤΕ Επόπτης Δημόσιας Υγείας, υπάλληλος της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της ΠΕ Έβρου με μεταπτυχιακές σπουδές στην υγιεινή και ασφάλεια στο χώρο εργασίας
  • Παπαποστόλου Χρήστος, ΤΕ Τοπογράφων Μηχανικών, υπάλληλος του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας της ΠΕ Έβρου με μεταπτυχιακές σπουδές στην υγιεινή και ασφάλεια στο χώρο εργασίας.
Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Καθηγητής Υγιεινής του Τμήματος Ιατρικής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, Ειδικός Γιατρό Εργασίας, Θεόδωρος Κωνσταντινίδης.

Σημειώνεται ότι εξετάζεται το ενδεχόμενο η δράση αυτή να επεκταθεί και στις άλλες Περιφερειακές Ενότητες της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, καθώς και σε λοιπούς δημόσιους φορείς και οργανισμούς.