GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Χαλάζι, καταιγίδες και χιόνια

Επιδείνωση του καιρού αναμένεται από αύριο Τετάρτη (23-01-2019) και από τα δυτικά με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και κατα...


Επιδείνωση του καιρού αναμένεται από αύριο Τετάρτη (23-01-2019) και από τα δυτικά με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που πιθανώς θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και τους θυελλώδεις νότιους ανέμους που η έντασή τους θα φτάνει τα 8 μποφόρ.

Πιο αναλυτικά θα επηρεαστούν:
Αύριο Τετάρτη (23-01-2019)
Τα νησιά του Ιονίου, η Ήπειρος, η δυτική Στερεά, σταδιακά η δυτική Πελοπόννησος, απο τις απογευματινές ωρες τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και κατά τη διάρκεια της νύχτας η υπόλοιπη Πελοπόννησος, η κεντρική και ανατολική Μακεδονία, η Θράκη και τα Δωδεκάνησα.
Στη δυτική Ελλάδα τη νυχτα τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν.
Την Πέμπτη (24-01-2019)
Τις πρωινές ωρες η κεντρική και ανατολική Μακεδονία, η Θράκη και μέχρι το μεσημέρι τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.
Εκ νέου απο τις απογευματινές ωρες τα νησιά του Ιονίου, η Ήπειρος και η δυτική Στερεά (κυρίως στα παραθαλάσσια), καθώς και η δυτική Και νότια Πελοπόννησος.
Την Παρασκευή (25-01-2019)
Αρχικά η δυτική Ελλάδα, με βαθμιαία επέκταση στην ανατολική χώρα.
Την Τετάρτη (23-01-2019) και την Παρασκευή (25-01-2019) χιονοπτώσεις πρόσκαιρα πυκνές, θα σημειωθούν στα ορεινά και ημιορεινά της Ηπείρου και της δυτικής Μακεδονίας.