GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Οργανωτική για τις ΘΛΕ. /Π. Λύρατζης: Θα είναι μία από τις καλλίτερες εκδηλώσεις

Με την παρουσία πολλών εκπροσώπων των πολιτιστικών συλλόγων της Ξάνθης πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης η πρώτη οργανωτική σ...


Με την παρουσία πολλών εκπροσώπων των πολιτιστικών συλλόγων της Ξάνθης πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης η πρώτη οργανωτική συνεδρίαση για το καρναβάλι Ξάνθης 2019. Η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε στο χώρο του δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης υπό την προεδρία του προέδρου του κέντρου πολιτισμού του Δήμου Ξάνθης Πασχάλη Λύρατζη.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Κέντρου πολιτισμού Πασχάλη Λύρατζη, φέτος πρόκειται να οργανωθεί ένα από τα καλλίτερα καρναβάλια της Ξάνθης.

Ο ίδιος αναφέρει ότι το θέμα της Οργανωτικής αφορούσε την εκλογή της Βασίλισσας και των δύο πριγκιπισσών. Αποφασίστηκε οι εκπρόσωποι των συλλόγων να ψηφίζουν με 2 ψήφους σε αυτή που θεωρούν ότι είναι η καλλίτερη και από μία ψήφο για την κάθε πριγκίπισσα.

Η διαδικασία θα ξεκινήσει την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου σημειόνοντας ότι το Σάββατο η παρέλαση θα γίνει με δρώμενο της ΦΕΞ και από 20 Φεβρουαρίου μέχρι και 11 Μαρτίου όλες οι ημέρες είναι γεμάτες με εκδηλώσεις και είναι η πρώτη φορά έχουμε τόσες πολλές εκδηλώσεις όπως

λαογραφία, συναυλίες, χορευτικά, φιλοξενούμενα συγκροτήματα από το εξωτερικό την Σερβία και από πολλές περιοχές Ελλάδος.

Συζήτηθηκε το θέμα του ήχου και αναζητήθηκαν τρόποι εγκατάστασης καλλίτερου ήχου καθώς και τα κενά στην παρέλαση.

Όλα αυτά θα παρουσιαστούν αναλυτικά όταν έρθει η ώρα.