GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Η αλήθεια για τους “βανδαλισμούς” στο γήπεδο “Φώτης Κοσμάς” της Αλεξανδρούπολης

Με βαρύγδουπους τίτλους όπως πολλές φορές συνηθίζουν να κάνουν κάποιες ηλεκτρονικές ιστοσελίδες, για χάρη λίγων like, του τύπου “Έσπασ...


Με βαρύγδουπους τίτλους όπως πολλές φορές συνηθίζουν να κάνουν κάποιες ηλεκτρονικές ιστοσελίδες, για χάρη λίγων like, του τύπου “Έσπασε τα αποδυτήρια των διαιτητών επειδή έχασε η ομάδα του!”, αναφέρθηκαν σε ένα συμβάν στο γήπεδο “Φώτης Κοσμάς” προ λίγων ημερών.

Το αστυνομικό δελτίο ανέφερε: “Συνελήφθη την 27-1-2019 το απόγευμα, στο δημοτικό στάδιο «Φώτης Κοσμάς» στην Αλεξανδρούπολη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, 30χρονος ημεδαπός, διότι, μετά τη λήξη ποδοσφαιρικού αγώνα, έθραυσε υαλοπίνακα παραθύρου των αποδυτηρίων των διαιτητών, χωρίς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός”.

Η αλήθεια ωστόσο είναι ακόμα πιο απλή. Αυτό που πραγματικά συνέβη είναι πως μετά το τέλος του αγώνα, Εθνικός-Νέστος κάποιος απογοητευμένος φίλαθλος από το αποτέλεσμα κλώτσησε μια μπάλα, εκτός αγωνιστικού χώρου η οποία κατέληξε στο παντζούρι του παραθύρου του γραφείο των διαιτητών.

Επειδή το παντζούρι ήταν σκουριασμένο και σάπιο, υποχώρησε με αποτέλεσμα να σπάσει και το τζάμι του παραθύρου. Η ενέργεια δεν ήταν εσκεμμένη και η μπάλα κατέληξε από “τύχη” στο παράθυρο των διαιτητών και όχι ως αποτέλεσμα στόχου.

Ωστόσο δεν ήταν λίγοι αυτοί που μίλησαν “για φιλάθλους χούλιγκαν στην Αλεξανδρούπολη, που τα έσπασαν όλα, βανδάλισαν εγκαταστάσεις” και πολλά άλλα.

Να σημειωθεί ότι οι φίλαθλοι του Εθνικού ζήτησαν και συγνώμη από τους διαιτητές που βρισκόταν μέσα στο γραφείο για το ατυχές συμβάν.