GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



“Έπρεπε να είμαστε προετοιμασμένοι για να μη μείνει η Σαμοθράκη χωρίς συγκοινωνία

Λύση στο πρόβλημα της ακτοπλοϊκής συγκοινωνίας της Σαμοθράκης φαίνεται πως βρέθηκε, καθώς την Παρασκευή ξεκινάει τα δρομολόγια το “ΣΑΟΝΗ...

Λύση στο πρόβλημα της ακτοπλοϊκής συγκοινωνίας της Σαμοθράκης φαίνεται πως βρέθηκε, καθώς την Παρασκευή ξεκινάει τα δρομολόγια το “ΣΑΟΝΗΣΟΣ” το, οποίο μετά από ελέγχους που πραγματοποίησε κλιμάκιο του Υπουργείου Ναυτιλίας, κρίθηκε αξιόπλοο και πλέον μπορεί να εξυπηρετεί τη γραμμή Αλεξανδρούπολη – Σαμοθράκη.

Βέβαια, το όλο πρόβλημα θα είχε λυθεί νωρότερα, ή δεν θα παρουσιαζόταν, εάν Τοπική Αυτοδιοίκηση του νησιού, είχε πάρει από νωρίς τα μέτρα της και ήταν έτοιμη να το αντιμετωπίσει καθώς, όπως εξηγεί ο Γίαννης Γλήνιας, πρόεδρος των επαγγελματιών της Σαμοθράκης, ήταν γνωστό πως το ΣΑΟΣ ΙΙ έιχε δηλώσει ακινησία στις 6 του μήνα και θα έπρεπε να έχουν παρθεί τα κατάλληλα μέτρα, προκειμένου να καλυφθεί αυτό το κενό.

“Όλοι γνωρίζαμε, τουλάχιστον αυτοί που ασχολούμαστε με τα της συγκοινωνίας ότι η λύση που υπάρχει για την περιοχή μας είναι η πλοικτήτρια εταιρία, η οποία εμφανίστηκε και με δεύτερο πλοίο, αλλά και ταχύπλοο, και αν μη τι άλλο μας δίνει τη δυνατότητα να τα αξιοποιήσουμε, και αυτή είναι η άποψη των επαγγελματιών, την οποία μεταφέραμε και στο Δήμαρχο και σε όλους τους φορείς, να δωθεί ακόμη μία γραμμή, στην εταιρία του ΣΑΟΣ, για να μπορέσουμε να έχουμε δύο πλοία στην περιοχή μας, για να μη συμβαίνουν τέτοιου είδους γεγονότα και σε περίπτωση βλάβης, να υπάρχει η δυνατότητα μίας δεύτερης γραμμής. Το γιατί δεν είμασταν προετοιμασμένοι, και πρέπει να τρέχουμε τελευταία στιγμή, εγώ δε το καταλαβαίνω. Εμείς πρέπει να παίρνουμε αποφάσεις που δε βλάπουν το νησί και τους επαγγελματίες“, επεσήμανε ο Γιάννης Γλήνιας.