GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Συνελήφθησαν 2 αλλοδαποί διακινητές με 12 μη νόμιμους μετανάστες στο νομό Ροδόπης

Συνελήφθησαν την (23-1-2019) το πρωί, στο νομό Ροδόπης, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών της Διεύθυνσης Αστυνομία...


Συνελήφθησαν την (23-1-2019) το πρωί, στο νομό Ροδόπης, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, δύο (2) αλλοδαποί διακινητές, ηλικίας 34 και 26 ετών, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας δώδεκα (12) μη νόμιμους μετανάστες.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια συντονισμένης επιχείρησης, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους δύο δράστες, διότι όπως προέκυψε, ο 34χρονος οδηγώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και κινούμενος στην παλαιά εθνική οδό Αλεξανδρούπολης – Κομοτηνής, λειτουργούσε ως προπομπός για την αποφυγή αστυνομικών ελέγχων σε έτερο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 26χρονος, με το οποίο μετέφεραν, παράνομα, στην ενδοχώρα δώδεκα (12) μη νόμιμους μετανάστες.

Σημειώνεται ότι στο πλαίσιο της αστυνομικής επιχείρησης, ο 26χρονος αντιλαμβανόμενος την επικείμενη σύλληψη, τράπηκε πεζός σε φυγή σε παρακείμενη αγροτική περιοχή, ενώ όταν εντοπίσθηκε μετά από τις έρευνες των αστυνομικών, αντιστάθηκε κατά τη σύλληψή του.

Επιπλέον διαπιστώθηκε ότι το όχημα που οδηγούσε ο 26χρονος έφερε πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας.

Κατασχέθηκαν τα δύο (2) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, οι πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας και το χρηματικό ποσό των 150 ευρώ.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Σαπών.