GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Στις 10/2 στην Καβάλα παρουσιάζονται οι υποψήφιοι Τοψίδη

Στις 10 Φεβρουαρίου στην Καβάλα, θα παρουσιάσει το σύνολο σχεδόν των υποψηφίων συμβούλων της παράταξής του ο επικεφαλής της «Περιφερε...


Στις 10 Φεβρουαρίου στην Καβάλα, θα παρουσιάσει το σύνολο σχεδόν των υποψηφίων συμβούλων της παράταξής του ο επικεφαλής της «Περιφερειακής Σύνθεσης» και υποψήφιος Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης Χριστόδουλος Τοψίδης, όπως γνωστοποίησε στους εκπροσώπους του Τύπου της Κομοτηνής.

Με αυτοπεποίθηση για την έκβαση της εκλογικής αναμέτρησης, έκανε λόγο για έναν ανεξάρτητο και διακομματικό συνδυασμό, στελεχωμένο από ανθρώπους με γνώση, εμπειρία, ιδέες και αποφασιστικότητα για πολύ δουλειά.

Στην ίδια εκδήλωση ο κ. Τοψίδης θα παρουσιάσει και τους δέκα περίπου βασικούς άξονες του προγράμματός του, υπό το πρίσμα της ισόρροπης ανάπτυξης και των πέντε περιφερειακών ενοτήτων της Περιφέρειας – πρέπει να βλέπουμε τις περιφερειακές ενότητες σαν τα δάκτυλα του χεριού μας, είπε χαρακτηριστικά – και με γνώμονα οτι η ίδια και ολόκληρη η Περιφέρεια ΑΜ-Θ θα πρέπει να αποτελέσει brand name ανάπτυξης.

Προς τούτο εξάλλου κατατείνει και η βασική φιλοσοφία του περί στοχευμένης αναπτυξιακής διασύνδεσης των περιφερειακών ενοτήτων δια μέσου των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της κάθε μιας.