GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ακόμη αναρωτιέται η συμπολίτισσα μας, πρώην επιχειρηματίας στον δήμο Αβδήρων, γιατί το χρέος της στην ΔΕΥΑ από 1000 ευρώ, έφτασε τις 22.000 ευρώ

Τελικά η καταγγελία του δημάρχου Αβδήρων Γιώργου Τσιτιρίδη έχει βάση.


Τελικά η καταγγελία του δημάρχου Αβδήρων Γιώργου Τσιτιρίδη έχει βάση.

Ο δήμαρχος Αβδήρων κατήγγειλε κατά την διάρκεια της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου «αντισυμβατική» συμπεριφορά του προέδρου της ΔΕΥΑ Αβδήρων Ν. Χατζόπουλου για απευθείας αναθέσεις υπέρογκων ποσών σε «κολλητούς» για την κατασκευή ιστοσελίδας η οποία δεν λειτουργεί ποτέ και άλλα πολλά οικονομικά «ανδραγαθήματα» που μάλλον η παρέμβαση του εισαγγελέα της Ξάνθης θα πρέπει να ξεκαθαρίσει το τοπίο και όσοι φταίνε για την διασπάθιση του δημόσιου χρήματος να τιμωρηθούν παραδειγματικά.

Αυτή η συμπεριφορά του προέδρου της ΔΕΥΑ, σύμφωνα πάντοτε με την καταγγελία του Δημάρχου Αβδήρων Γιώργου Τσιτιρίδη, είχε σαν αποτέλεσμα συνδημότες του να έχουν υπέρογκες και αναιτιολόγητες χρεώσεις νερού.

Συγκεκριμένη περίπτωση συνδημότισσας του κ. Ν. Χατζόπουλου προέδρου της ΔΕΥΑ Αβδήρων επιχειρηματίας σε Αγροτική Επιχείρηση στην Ποταμιά του δήμου όταν έκλεισε την επιχείρηση της, να αφήσει μία οφειλή στα τέλη ύδρευσης της τάξεως των 1000 περίπου ευρώ.

Όταν ανέλαβε την προεδρεία της ΔΕΥΑ Αβδήρων ο Ν. Χατζόπουλος απέστελλε στην πρώην επιχειρηματία λογαριασμό ύψους 22.000 ευρώ (είκοσι δύο χιλιάδες). Προφανώς τόσα του χρειαζόταν του προέδρου της ΔΕΥΑ Αβδήρων για να στηρίξει «κολλητούς και ημέτερους» οι οποίοι κοστολογούσαν την δημιουργία ενός site 6.500 ευρώ περίπου.

Η εν λόγω επιχειρηματίας με την συνδρομή γνωστής δικηγόρου της Ξάνθης, κατάφερε να μειώσει το χρέος στις 5000 ευρώ και το ερώτημα είναι. Πόσο πραγματικό είναι αυτό το ποσό και ποιες παράνομες προσαυξήσεις δεν σβήστηκαν;

Σίγουρα όταν οι εισαγγελικές αρχές και το Εσωτερικών Υποθέσεων μπει στην διαδικασία ελέγχου, το ποσόν των 5000 ευρώ, θα «πέσει» ακόμη περισσότερο.

Το ίδιο ακριβώς πλαίσιο πληρωμής των οφειλών επιχειρηματιών του δήμου Αβδήρων και απλών πολιτών επιβλήθηκε και σε δεκάδες άλλους συμπολίτες μας που είχαν την ατυχία να έχουν πρόεδρο της ΔΕΥΑ Αβδήρων τον Ν. Χατζόπουλο.

Είναι ευκαιρία μετά τις καταγγελίες του Δημάρχου Αβδήρων για ατασθαλίες, τον οποίο στηρίζουν όλοι σε αυτή την προσπάθεια κάθαρσης, οι δημότες του δήμου Αβδήρων οι οποίοι αδικήθηκαν κατάφορα από τον πρόεδρο Ν. Χατζόπουλο μέσω της δικαστικής οδού και με βάση τις καταγγελίες του δημάρχου να ζητήσουν το δίκιο τους.