GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Τρεις αγώνες περιλαμβάνει το πρόγραμμα του Σαββάτου, για τα τμήματα υποδομής της Xanthi FC

Τρεις αγώνες το Σάββατο (15/12) περιλαμβάνει το αγωνιστικό πρόγραμμα των τμημάτων υποδομής της Xanthi FC που συμμετέχουν στα αντίστοιχα...

Τρεις αγώνες το Σάββατο (15/12) περιλαμβάνει το αγωνιστικό πρόγραμμα των τμημάτων υποδομής της Xanthi FC που συμμετέχουν στα αντίστοιχα ηλικιακά πρωταθλήματα της Super League. Η Κ-19 του Κώστα Μπεδρελή μετά την ισοπαλία με τον Ολυμπιακό βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας με 22 βαθμούς. Στο Δημοτικό στάδιο Φυλής θα φιλοξενηθεί από την αντίστοιχη ομάδα του Απόλλωνα Σμύρνης (15η θέση, 7 βαθμούς). Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για τις 11:00 και θα την διευθύνει ο Χρήστος Χρυσάφης (Μητροφάνης – Όντος) της ΕΠΣ Αθηνών.

Η Κ-17 της Xanthi FC μετά το 0-2 επί της Λαμίας την προηγούμενη αγωνιστική, το Σάββατο υποδέχεται στο αθλητικό κέντρο των Πηγαδίων την αντίστοιχη ομάδα του Παναιτωλικού. Οι παίκτες του Κώστα Προδρομίτη είναι στην 5η θέση με 15 βαθμούς ενώ οι φιλοξενούμενοι είναι στην 3η με 18. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 11:45 και διαιτητής θα είναι ο Φίλιππος Ανεστίδης (Γκοντόλιας – Τζιβαρτζίδης) της ΕΠΣ Ξάνθης.

Η Κ-15 του Θόδωρου Καραγιαννίδη, επιστρέφει στην αγωνιστική δράση μετά τις 24 Νοεμβρίου και το 1-1 με τον Άρη, με αναμέτρηση εντός έδρας. Το Σάββατο στις 11:00 στο αθλητικό κέντρο της Xanthi FC θα υποδεχθεί την αντίστοιχη ομάδα του Παναιτωλικού. Η ξανθιώτικη ομάδα είναι στην 2η θέση με 11 βαθμούς ενώ η φιλοξενούμενη είναι στην 5η θέση με 4 πόντους. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Αντώνης Σιαμάνης (Οικονομίδης – Παστιάδης) της ΕΠΣ Δράμας.