GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Σαμοθράκη: Δράση προληπτικής ιατρικής από +ΠΛΕΥΣΗΣ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η Φθινοπωρινή Αποστολή της +ΠΛΕΥΣΗΣ στη Σαμοθράκη, η οποία πραγματοποίησε δωρεάν ιατρικές και μικροβιολ...




Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η Φθινοπωρινή Αποστολή της +ΠΛΕΥΣΗΣ στη Σαμοθράκη, η οποία πραγματοποίησε δωρεάν ιατρικές και μικροβιολογικές εξετάσεις στους κατοίκους του νησιού, από την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου έως και την Κυριακή 25 Νοεμβρίου.

Συγχρόνως, η +ΠΛΕΥΣΗ διοργάνωσε ψυχαγωγικές και ενημερωτικές εκδηλώσεις για παιδιά και ενήλικες και πρόσφερε παιχνίδια και ηλεκτρονικό και εκπαιδευτικό υλικό στον Παιδικό Σταθμό της Χώρας, στα Νηπιαγωγεία της Χώρας και της Καμαριώτισσας, καθώς και στα Δημοτικά Σχολεία της Καμαριώτισσας και του Λακκώματος. Είμαστε ευγνώμονες για τις πολύτιμες υπηρεσίες, την προσφορά, αλλά και για την άψογη συνεργασία τους όλα τα στελέχη, τόσο το ιατρικό και νοσηλευτικό, όσο και το διοικητικό προσωπικό της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας +ΠΛΕΥΣΗΣ.

Από πλευράς του Δήμου Σαμοθράκης τη διοργάνωση ανέλαβε και ολοκλήρωσε με επιτυχία ο Αντιδήμαρχος κος Πρόξενος Χρήστος. Ο χώρος που επιλέχθηκε για τη διεξαγωγή των ιατρικών και μικροβιολογικών εξετάσεων αποδείχθηκε κατάλληλος και ιδιαιτέρως εξυπηρετικός.

Αρχικά, να ευχαριστήσουμε το διοικητικό συμβούλιο και τον πρόεδρο του ΦΙΔΕΛΕΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ κο Παπανικολάου Διογένη για την παραχώρηση του χώρου για την πραγματοποίηση των εκδηλώσεων της αποστολής.

Επίσης, ιδιαίτερες ευχαριστίες οφείλουμε να δώσουμε στους Διευθυντές του Γυμνασίου και του Λυκείου της Σαμοθράκης κα Βάβουρα Ευαγγελία και κο Γιαραμάνη Χρήστο για την παραχώρηση του σχολικού κτηρίου για τις ανάγκες της αποστολής. Τέλος, να ευχαριστήσουμε τη Διευθύντρια του Παιδικού Σταθμού της Χώρας, καθώς και τους Διευθυντές των Νηπιαγωγείων και των Δημοτικών Σχολείων της Χώρας, της Καμαριώτισσας και του Λακκώματος.

Παράλληλα, θα δοθεί στη δημοσιότητα και το δελτίο τύπου της +ΠΛΕΥΣΗΣ (ΣΥΜΠΛΕΥΣΗΣ), το οποίο παρουσιάζει τον απολογισμό της αποστολής και διαθέτει και οπτικοακουστικό υλικό από τη δράση.