GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


“Παιδί μου σε θάβουν” – Ράγισαν καρδιές στο τελευταίο αντίο της Ελένης

Πόνος, θλίψη, σπαραγμός, οδυρμός. Μόνο με αυτές τις λέξεις μπορεί κανείς να περιγράψει τα όσα διαδραματίστηκαν το πρωί της Τετάρτης ...

Πόνος, θλίψη, σπαραγμός, οδυρμός. Μόνο με αυτές τις λέξεις μπορεί κανείς να περιγράψει τα όσα διαδραματίστηκαν το πρωί της Τετάρτης στο Διδυμότειχο, όταν συγγενείς φίλοι καθώς και σύσσωμη η κοινωνία είπε το τελευταίο αντίο στην 21χρονη Ελένη Τοπαλούδη, η οποία φέρεται να δολοφονήθηκε από 2 νεαρούς άντρες.

Η σορός της Ελένης στις 8 το πρωί μεταφέρθηκε στο σπίτι της, ενώ στις 11, μεταφέρθηκε στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου, για την εξόδιο ακολουθία, Οι εικόνες, σπαρακτικές, με τους παρευρισκόμενους να μην μπορούν να συγκρατήσουν τα δάκρυα τους.

Τραγικές φιγούρες ο πατέρας, και η μάνα της Ελένης, η οποία αδυνατεί να δεχτεί γιατί συνέβη αυτό στο παιδί της. “Που πας πουλί, μου”, έλεγε κλαίγοντας πάνω από το λευκό φέρετρο. Η τελευταία πράξη του δράματος, στα κοιμητήρια του Διδυμοτείχου, με την μητέρα της Ελένης, να φωνάζει “παιδί μου σε θάβουν” και να αποχωρεί μη μπορώντας να αντέξει την εικόνα, αλλά και το γεγονός ότι δε θα ξαναδεί το σπλάχνο της.

Πιο ψύχραιμος ο πατέρας, ευχαρίστησε όλο τον κόσμο για τη στήριξη όλες αυτές τις μέρες. “Τους ευχαριστώ όλους. Γιατί όλοι έτσι θα αντιδρούσαν, θα σκεφτόντουσαν “αν ήμουν εγώ ο πατέρας ή η μάνα, τι θα έκανα. Αν ήταν το παιδί μου εγώ πως θα αισθανόμουν; Τι ψυχικές δυνάμεις θα είχα για να αντιδράσω; Για αυτό λοιπόν η κοινωνία είναι με το μέρος μας” δήλωσε την παραμονή της κηδείας της κόρης του.