GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Και πάλι ο Δήμος «πρότυπο» διέπρεψε δια της προχειρότητας

Φτηνιάρικη και φαγωμένη κούκλα γυμνή στη φάτνη να αναπαριστά το Θείο βρέφος.


Φτηνιάρικη και φαγωμένη κούκλα γυμνή στη φάτνη να αναπαριστά το Θείο βρέφος.

– Ξέρεις ποιος σκέπασε με ένα σεντόνι την κούκλα στη φάτνη Μπάμπη;;;
– Μέρες γιορτινές. Μέρες χαράς. Μέρες που έχουν κάποιο νόημα, τις εκλαμβάνουν ως κάτι το ανούσιο.


Τα Χριστούγεννα δε γιορτάζονται γιατί στολίζουμε το δέντρο, ούτε γιατί κάποιοι θέλουν να ανταλλάζουν δώρα. Τα Χριστούγεννα τα γιορτάζουμε για τη γέννηση του Χριστού και για αυτό τα γιορτάζουν όλοι οι Χριστιανοί σε όλο τον κόσμο. Δυστυχώς όμως ο Δήμος «πρότυπο», που τελευταία στιγμή έτρεχε να στολίσει την Μ. Καραολή γιατί δεν την είχε στο πρόγραμμα και αυτή τη στόλισε μισή Σαββατιάτικα με την κίνηση στους δρόμους να έχει χτυπήσει κόκκινο, κάπως διαφορετικά θεωρεί τις γιορτές των Χριστουγέννων και όπως θα δείτε στις φωτογραφίες μας, με την επιλογή της φαγωμένης φτηνιάρικης κούκλας, θεωρεί πως τιμά τον Χριστό και τη γέννησή του.

Δυστυχώς οι άνθρωποι μας έδειξαν πως έχει και πιο χαμηλά από τον πάτο και περιμένουμε να δούμε, ποσό πιο χαμηλά ακόμη θα οδηγήσουν την Ξάνθη, μιας και από την φετινή εκδήλωση φωταγώγησης του νέου Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην κεντρική πλατεία της Ξάνθης, αλλά και από την Ευχούπολη, που Ευχούπολη να την κάνει ο Θεός, τα μοναδικά αξιόλογα στοιχεία που μπορούμε να κρατήσουμε, είναι η επιλογή του τραγουδιστή που έδωσε τη συναυλία την Κυριακή το απόγευμα, το προσωπικό των Ηλεκτρολόγων αλλά και της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου, που όλες αυτές τις ημέρες εργάζονταν για να προλάβουν τον στολισμό της πόλης και τους ανθρώπους που ασχολούνται με τα μικρά παιδιά στα 4 σπιτάκια της Ευχούπολης.

Αν βαριούνται οι κύριοι του Δήμου «πρότυπο» και αυτού του είδους τις εκδηλώσεις τις προγραμματίζουν ως αγγαρεία, ας βάλουν κάποιους που έχουν διάθεση για κάτι καλό και όμορφο να το υλοποιήσουν.