GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Πως μας ομορφαίνει το… κρύο;

Είμαστε στο χειμώνα και τα πρώτα κρύα έκαναν την εμφάνισή τους. Όσο περνούν οι μέρες διαπιστώνουμε ότι η θερμοκρασία έχει πέσει αισθητ...


Είμαστε στο χειμώνα και τα πρώτα κρύα έκαναν την εμφάνισή τους. Όσο περνούν οι μέρες διαπιστώνουμε ότι η θερμοκρασία έχει πέσει αισθητά. Είτε είσαστε από τους ανθρώπους που αγαπάτε το χειμώνα, είτε από αυτούς που αγαπούν το καλοκαίρι, τα τελευταία νέα θα σας κάνουν να λατρέψετε το κρύο.

Η τεχνολογία στην Ιατρική Αισθητική έχει προχωρήσει πολύ τα τελευταία χρόνια και έτσι είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουμε τα θεαματικά αποτελέσματα που μπορεί να έχει το κρύο στο πρόσωπο αλλά και το σώμα σας. Υπάρχουν δύο εξαιρετικά μηχανήματα που με την βοήθεια του κρύου μπορούν να αλλάξουν μια για πάντα την εικόνα σας. Όσον αφορά το πρόσωπο αναφερόμαστε στην κρυοθεραπεία, ενώ για το σώμα έχουμε την κρυολιπόλυση.

Δέρμα λαμπερό, νεανικό και υγιές με τη δύναμη της Κρυοθεραπείας
Η κρυοθεραπεία είναι μια θεραπεία προσώπου που έχει στόχο να ανανεώσει την επιδερμίδα, να χαρίσει στο δέρμα στοιχεία που του λείπουν και να το κάνει να φαίνεται πιο νεανικό και υγιές! Εφαρμόζεται στο πρόσωπο και στο λαιμό. Κατά την διάρκεια της θεραπείας το μηχάνημα διοχετεύει κρύο στο δέρμα, με αποτέλεσμα να ενεργοποιεί τους ινοβλάστες να παράγουν κολλαγόνο και ελαστίνη.

Επίσης ισχυροποιεί τους ιστούς στήριξης του δέρματος προκαλώντας έτσι σύσφιξη στο δέρμα και μείωση των ρυτίδων και των γραμμών που υπάρχουν στο πρόσωπο. Αναδομεί και επαναφέρει την ελαστικότητα της επιδερμίδας. Η θεραπεία αυτή είναι μια μοναδική μέθοδος αναζωογόνησης και αντιγήρανσης της επιδερμίδας του προσώπου. Θα χρειαστούν 2 έως 6 συνεδρίες. Η διαρκεία της θεραπείας 1 έως 1,5 ώρα.

Σμιλεύστε το σώμα σας γρήγορα και εύκολα με την βοήθεια του κρύου
Η Κρυολιπόλυση είναι μια επαναστατική μέθοδος που δίνει οριστική λύση στο επίμονο τοπικό πάχος, χωρίς νυστέρι! Η μέθοδος αυτή της κρυολιπόλυσης (με το σύστημα CoolSculpting by Zeltiq USA) είναι η μοναδική, αυθεντική, μη επεμβατική διαδικασία, η οποία χρησιμοποιεί την προηγμένη τεχνολογία ψύξης για μόνιμα αποτελέσματα στην εξάλειψη του τοπικού λίπους, σε συγκεκριμένες περιοχές του σώματος, μέσω μιας μοναδικής τεχνολογίας που ονομάζεται Cryolipolysis. Η εξάλειψη του τοπικού πάχους επιτυγχάνεται λόγω τους ψύχους που παράγεται στην περιοχή κατά την διάρκεια της θεραπείας με αποτέλεσμα να αναγκάζει τα λιποκύτταρα να μπουν στην διαδικασία της «απόπτωσης». Αυτό σημαίνει ότι τα λιποκύτταρα θα καταστραφούν και στη συνέχεια θα αποβληθούν από τον οργανισμό με βιολογικό τρόπο, μέσω μιας φυσικής διαδικασίας που ονομάζεται φαγοκυττάρωση.

Κατά την εφαρμογή μειώνεται το στρώμα λίπους στην περιοχή που εφαρμόζεται, χωρίς να βλάπτει το δέρμα ή άλλους ιστούς. Εφαρμόζεται σε περιοχές που συγκεντρώνεται περιττό λίπος. Οι περιοχές αυτές συνήθως δεν ανταποκρίνονται σε άσκηση και διατροφή. Τέτοιες περιοχές είναι η κοιλιά, τα πλαϊνά της μέσης, τα «ψωμάκια», το εσωτερικό των μηρών, τους γλουτούς και γενικά οποιοδήποτε σημείο στο σώμα έχει τοπικό πάχος. Η διάρκεια της θεραπείας κυμαίνεται από 1 έως 2 ώρες. Η εφαρμογή της κρυολιπόλυσης είναι ανώδυνη, δεν χρειάζεται ανασθησία, δεν υπάρχουν τομές και δεν απαιτεί νοσηλεία. Μπορείτε να επιστρέψετε αμέσως στις καθημερινές σας συνήθειες. Απαιτείται μία μόνο συνεδρία ανά περιοχή για να αποκτήσετε θεαματικά αποτελέσματα!

Πριν από την θεραπεία προγραμματίζετε ένα ραντεβού με τον γιατρό ώστε να διαπιστωθούν οι ανάγκες σας, να ληφθεί ένα πλήρες ιστορικό και να ενημερωθείτε λεπτομερώς για την θεραπεία σας!